Aké prsia sa mužom najviac páčia?

Snívajú o nich, rozprávajú o nich, dotýkajú sa ich. Okolo ženských pŕs sa točí mnoho pozornosti a nazrieť do výstrihu peknej ženy, je dobrodružstvo, ktorému žiadny muž – lovec nevie odolať.

01.02.2014 08:00
prsia, spodné prádlo, nahota Foto:
Váš partner miluje predovšetkým nahé prsia.
debata

Samotné ženy svojim prsiam pripisujú veľký význam a tak ich neváhajú vylepšiť. Pred tým, ako sa vyberiete na oddelenie plastickej chirurgie, je dobré spoznať, čo muži na prsiach skutočne obdivujú.

Malé aj veľké

Veľkosť rozhoduje? Túto otázku si kladú nielen muži v prípade svojho obdarenia, ale aj ženy, ktoré majú často pochybnosti o nádielke na hrudi. Poďme sa pozrieť na životnú prax. Mužov na ulici zaujmú predovšetkým nadrozmerné košíky a jarček na hrudi pripomínajúci Grand kaňon. Lenže keď sú prsia nahé, je zrazu všetko iné. Mnoho pornoherečiek a nahých modeliek sa chváli práve poprsím, ktoré nedosahuje ani cifru povestnej dokonalosti v podobe deväťdesiatich centimetrov. Zrazu to neprekáža, práve naopak. Muži si pochvaľujú, aké musia byť tie dvojky fajn do ruky. Kde sa teda skrýva tajomstvo dokonalého poprsia, keď veľkosť je len prvoplánová méta a funguje len v prípade, že je žena oblečená a neznáma?

Prezentujte prsia

Najhoršie prsia sú tie, ku ktorým partnera nepustíte. Skrývate ich a hanbíte sa za ne? Ak ich aj nemáte ako ostatné ženy, pokojne ich prezentujte. Mnoho dám si spravilo kariéru práve na prsiach, ktoré neboli najkrajšie na svete, iba sa ich nebáli ukázať. Či už máte prsia malé, veľké, špicaté, alebo nadrozmerné. S veľkými dvorcami, alebo aj takými, čo ich nevidieť. Nelamentujte a rada si ich odhaľte. Pretože partner miluje predovšetkým prsia nahé.

Bradavky sú hitom

Pre mužov sú na prsiach najpríťažlivejšie bradavky. Možno aj preto, že vedia okamžite reagovať na vzrušenie a keď sa postavia, aj u mužov veľmi rýchlo vyvolajú stav erekcie. Vzrušenie ženy je priamo úmerné tvrdosti ich bradaviek a toto muži dobre vedia. Preto je pre nich ružovkasté miesto na ženských prsiach to najatraktívnejšie. Predstavuje barometer mužskej príťažlivosti a už len samotné pomyslenie, že sú vzrušujúci ich samotných vzrušuje. Preto stojace bradavky vyvažujú zlatom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #nahota #intimity

+ Nezabúdajte na opaľovací krém, vaša pokožka ho už potrebuje.
Aj technika môže raz sklamať, preto sa na ňu určite...

+ Nepreháňajte, nie všetko je také zlé, ako sa vám práve zdá.
Ak niečo neviete, doučte sa to, nikto učený z neba...