Žena v znamení vodnára chce slobodu a rýchlo odpúšťa

Potrebuje veľa slobody a voľnosti, v opačnom prípade nebude šťastná.

22.01.2014 08:00
debata
Žena v znamení vodnára. Foto: SHUTTERSTOCK
vodnár, žena v znamení vodnára Žena v znamení vodnára.

Ak teda muž hľadá v žene v znamení vodnára gazdinku, ktorá sa bude zvŕtať pri šporáku a prať mu ponožky, je na zlej adrese.

Na žene v znamení vodnára je zaujímavé to, že keď sa pre niečo nadchne, zvykne si to splniť. Ale okamžite, žiadne dlhé táraniny o tom, že možno, jedného dňa… Mužov zaujíma aj tým, že nejde o osobu, ktorá má jednu kamarátku zo strednej školy, ktorá keď nemôže ísť na kávu, tak ona sedí doma. Naopak. Má veľa známych medzi oboma pohlaviami a ešte viac záujmov. Pomysleli by ste si: Ako to všetko stíha?

Niečo z toho, čo mužov asi osloví: Peniaze ju príliš nezaujímajú, zaobíde sa bez nich. Ona bohatého muža nepotrebuje, avšak, lúzer to byť nesmie. Ak nemá peniaze, nech má úspech či meno v spoločnosti. Ďalšia príťažlivá vec pre mužov je, že nie je žiarlivá. Ak je, tak iba trochu, ale nepodozrieva zbytočne. Znamená to, že nevere uverí, až keď ju uvidí na vlastné oči. Dovtedy to pre ňu budú len neoverené táraniny, ktorým nebude veriť. Napokon, veď aj ona rada flirtuje, keďže potrebuje slobodu.

K pozitívnym vlastnostiam, ktoré hlavne z nich robia duševne zdravé osoby, patrí tiež ľahké a rýchle odpúšťanie. Ženy v znamení vodnára sa nehrnú do vzťahu so zadaným, nenaletia mu, držia sa bokom. A keď sa už s niekým rozídu, rýchlo za ním zavrú dvere. Ani náhodou nepatria k ženám, ktoré ešte roky vyplakávajú za bývalým, hodnotia každú chybu, ktorú vo vzťahu asi spravili a potom ešte rok plačú a navštevujú terapeutku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie vodnár

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...