Naozaj ho milujete? Alebo je to len ošiaľ?

Stáva sa to... Po pár mesiacoch intenzívneho randenia zistíte, že to zrejme nie je ON - muž vášho života.

20.01.2014 12:00
muž a žena, láska Foto:
Už k nemu necítite také horúce vášne?
debata

Už ste to zrejme zažili… Prvé týždne žijete ako v krásnom sne. Ste spolu, stále sa máte o čom rozprávať, nikdy sa nenudíte. Máte pocit, že ste ho konečne našli. Vášho skvelého chlapa. Ale problém nastáva po pár mesiacoch. Ošiaľ je preč a vy začínate pochybovať. Je to z vašej strany láska či len ošiaľ, ktorý sa blíži ku koncu? Ako to rozpoznáte?

Ako o ňom rozprávate? Ak vám aj po mesiacoch žiaria oči a vy ste nadšená všetkým, čo robí, je to skvelé. Ale je celkom možné, že keď už najväčší ošiaľ pominul, začínate sa na váš vzťah pozerať viac realisticky. Pred kamarátkami vyslovujete vety, ktoré o obrovskej zamilovanosti nevypovedajú. „Ešte sa hľadáme“ je tá veta, ktorá znamená, že už ste zistili, že ste sa zrejme nenašli. Len ešte nechcete jasne pomenovať fakt, ktorého ste sa obávali.

Ako sa tvárite, keď vám od neho príde sms-ka? Prečítate si ju, srdce vám ale už neskáče tak vysoko ako predtým. A s odpoveďou sa práve neponáhľate, dáte si načas. Nie ste taká rozochvená, keď naňho myslíte a ani ho už nepotrebujete stále vidieť. Vraciate sa do svojej starej partie a chvíle s ním sú čoraz zriedkavejšie. Nechýba vám tak, ako to bolo na začiatku a ak aj spolu nie ste niekoľko dní, nijako sa tým neumárate. Máte svoj program, svojich ľudí a celkom si vystačíte.

Poškuľujete po iných mužoch? Je nad slnko jasné, že ak by ste stretli a zamilovali sa do muža svojho života, na ostatných ani nepomyslíte. Ale vám už „behá“ v hlave sexi kolega z práce, ktorý sedí priamo oproti vám a takisto mu zrejme nie ste ľahostajná. Bez výčitiek svedomia prijímate pozvanie na kávu či dokonca na večerný drink… Veď, čo je na tom? Nič, len opäť potvrdíte fakt, že váš aktuálny partner nie je ten, s kým prežijete nasledujúcich pár rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #omyl #rande

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...