Sexuálne radosti, ktorých sa muž nevie nasýtiť

Ak mu chcete spraviť radosť, alebo naservírovať v posteli nejakú odmenu, siahnite po praktikách, ktoré pre muža znamenajú Olymp sexuálnych hier.

07.01.2014 10:00
partneri - sexuálne hry - kostýmy Foto:
Ak chcete partnera skutočne rozpáliť, venujte mu niečo z jeho snov.
debata

Nikdy netrafíte vedľa a hoci sa môže stať, že každý muž preferuje niečoho iné, môžete ísť po poradí a on sa vždy poteší.

Sex v pančuškách

Sexi samodržky, alebo podväzky sú označované za najerotickejšiu časť ženskej garderóby. Prísť na dôvod prečo, je vlastne nemožné. Už francúzske kňažné lásky vedeli, že z čipky nad kolenom dostane každý muž erekciu a to platí až do dnešných dní. Dokonca toto oblečenie robí s chlapmi divy aj keď sa nimi ozdobia ich stabilné partnerky.

Láskanie ústami

Nie je reč výlučne o orálnom sexe, aj keď to môže byť prirodzene vyústenie láskania partnerovho údu perami. Pomôžte si zohriatymi dlaňami, láskajte mu semenníky, venujte pozornosť jeho penisu ústami aj prstami. Muži milujú, ak ste tak blízko, že ich žaluď a váš jazyk si rozumejú a intenzívne komunikujú.

Vyzývavé gestá

Nie je veľa žien, ktoré v partnerstve používajú vulgárne gestá spojené s otvoreným lákaním na sexuálne hry. Lenže muži kŕmení lacnou pornografiou a polo erotickými hudobnými klipmi očakávajú trochu vulgárnosti aj od ich princeznej. Rozkročte mu nohy pred tvárou pri sledovaní televízie, obliznite si pery a tvárte sa zvodne. Skúste pomalé odhalenie poprsia, špúlenie pier. Čím viac do hry z vyzývavosti a zmyselnosti dáte, o to bude väčšie mužove potešenie. Partnerka v úlohe dvornej konkubíny žiadneho neprestane baviť.

Hry s príbehom

Už sme čo to načrtli v predchádzajúcom bode, ale ak chcete partnera skutočne rozpáliť, venujte mu niečo z jeho snov. Chyžná, školáčka, sekretárka s vlhkým rozkrokom aj lekárka, ktorá sa práve chystá na masáž jeho prostaty. Skúste jeho sny o ženských povolaniach pretaviť aj do vašej spálne. My sme dvaja remeselníci je tá najerotickejšia hra na svete. Ak sa samozrejme aj správne podá. Splníte tým mužovi jeho tajné sny po neskúsenej žiačke, či lákavom rozkroku francúzskej slúžtičky a pritom ho budete mať doma na večeru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #erotika #rozkoš #mužské nadšenie #čo poteší chlapa

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...