Ako to robí, že má u mužov taký úspech?

Sú ženy, ktoré to majú jednoducho v krvi. A vy môžete čo-to od nich "odkukať".

03.01.2014 15:00
žena, pekná, úsmev Foto:
Niečo na nej je, čo mužov priťahuje.
debata

Vaša kamarátka… Večne srší optimizmom, nikdy nie je sama a keď sa rozhodne, že chce vzťah, do mesiaca jej leží pri nohách nejaký „sympaťák“. V čom je jej sila? Nie sú to žiadne tajomstvá, len berie život z jeho lepšej stránky. A muži vyhľadávajú práve také ženy. Čo sa od nej môžete naučiť?

Rozhodne sa na nič nesťažuje

Už ste počuli, že by nonstop nadávala na svojho šéfa, na nespravodlivosť osudu či na čokoľvek iné? Asi nie… Ak sa jej aj niečo zlé prihodí, preberie to s kamarátkou, vyplače sa a už sa v tom nevŕta. Alebo veci rieši, ale rozhodne sa neutápa v nepríjemných situáciách. Samozrejme, každému sa občas pritrafí nejaké to „nešťastie“, ale v tom, ako sa k tomu postaví, je jeho sila. A muži neznášajú ufrflané ženy s nekonečným množstvom problémov.

Vie povedať otvorene „nie“

Na tom, že nechodí s mužmi okolo horúcej kaše je voľačo pozitívne, čo jej otvára stále nové možnosti. Kým vy sa motáte v nefunkčnom vzťahu či strácate čas randením s neperspektívnym mužom, ona si veci dokáže pomenovať veľmi rýchlo. A priamo. Ak jej niekto nesedí, nezdržuje sa piatou či desiatou šancou, slušne mu povie „nie“. Dokáže odkomunikovať aj nepríjemné situácie a tým pádom sa jej ľahšie dýcha. Tá voľnosť mužov priťahuje, nikto nechce mať na krku ženu, ktorá sa ich drží zubami-nechtami. Túžia po takej, o ktorú sa treba snažiť.

Nikdy sa nevnucuje, ale je priateľská

Nepotrebuje sa podsúvať mužom ani byť kamarátka s každým. Ale má vzácnu schopnosť smiať sa v pravej chvíli, byť zábavná, keď ktosi potrebuje povzbudiť a tak ďalej. Jej miera empatie je dosť veľká na to, aby o nej ktokoľvek povedal „je fajn baba“. Pozná však hranice, za ktoré už s mužmi nejde. Rozhodne nie je vulgárna či ľahko dostupná, drží si svoju úroveň bez toho, aby bola povýšenecká. Nechce sa zapáčiť silou-mocou všetkým, ostáva sama sebou a keď s tým ma niekto problém, ona to nerieši.

Je to „parťáčka“, ale zostáva ženská

Áno, dokáže stráviť večer v pochybnom podniku a netvári sa pritom kyslo. Ale takéto výjazdy rozhodne nepatia k jej štandartu. Nepije viac, než znesie a keď vie, že je čas ísť domov, tak neotáľa. Aj v kritických situáciách vie zachovať chladnú hlavu a „nevytvára dusno“. Na druhej strane sa netvári ako majsterka sveta a svoju ženskú tvár dokáže predviesť v plnej paráde. A to potom mužom len padajú sánky, akú ženu to vlastne stretli.

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #rande #kamarátka #fajn žena

+ Nájdete veľkú záľubu v cvičení jogy, ktorá vám ukáže cestu.
V práci nájdete novú motiváciu, ktorá povzbudí vašu...

+ Objavovanie nových chutí môže byť cestou k radosti a spokojnosti.
Vaša kreativita a inovatívny prístup budú...