Mužské vzdychy rozkoše. Viete v nich čítať?

Vzdychy mužov pri sexe sú mierne tabu. O ženských prejavoch slasti sa hovorí neustále, ale aj muži vedia prejaviť svoje nadšenie.

01.01.2014 08:00
orgazmus, vyvrcholenie, sex, intimity Foto:
Prejavy mužského uspokojenia v posteli sú rôzne.
debata

Viete čítať z mužových prejavov, čo sa mu páči, či je na vrchole blaha, alebo je celkom rád, že už bude záver tohto dejstva?

Dych maratónca

Tiché, ale zato intenzívne dýchanie. Pochopiteľne, ženy svojim hlasom stimulujú muža k výkonom, ale muži, tí sú obvykle v posteli za tých tichších. Najviac mužov sa tak zhostí pozície dýchajúceho maratónca. Ich dych je taký hlasný, že sa skoro podobá na vzdychy, ale vy viete, čo to znamená rozoznieť hlasivky. Muži s hlasným dychom sú všeobecnou štandardkou. Patria k tým, čo sa ukoja misionárom a majú omnoho radšej, keď je žena tou, čo preberie iniciatívu. Kreativita nie je ich silná stránka a sex sa často v ich prípade mení na rutinu. Správne, čím dlhší vzťah si s ním vybudujete, o to menej často navštívi vašu stranu postele.

Vzdych plný nehy

Muži milovníci vedia aj vzdychať. Rozhodne nie sú v rovnakej lige so ženami. Vzdych je sprievodným javom sexu u mužov, ktorých to s vami baví. Často však chcú vlastnou iniciatívou naštartovať aj vzdychy na strane partnerky. Dajte mu odozvu a užívať si budete obaja ešte viac.

Citoslovcia

Rozhodne si to užíva. Nie je najmenšej pochybnosti, že ho spojenie s vami dostáva do siedmeho neba. Muži používajú citoslovcia vtedy, ak stratia kontrolu nad svojím rozvážnym ja a nechajú sa unášať vášňou. Ak jeho vzdychy a výkriky sprevádzajú hlasné prejavy citov, môžete byť spokojná, ste skvelá milenka.

Vzdychy s vyznaniami

Dalo by sa povedať, že viac z muža pri sexe nedostanete, a pokiaľ sa rozhodol prejaviť naplno svoje emócie a popri tom vám dokáže šepkať ako sa mu to s vami páči, miluje vás, je mu dobre a neklame. Milovanie s mužom, ktorý je hlasný v svojich prejavoch ženy označujú za najzmyslenejšie, pretože údajne u nich najlepšie funguje empatia. Netreba ale zabudnúť, že čo muž dáva, to aj vyžaduje a ako sa dobre počúva, tak je aj dobrý poslucháč. Skvelý sex funguje len vo vzájomnej interakcii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orgazmus #rozkoš #Vyznanie

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...