Prvé rande vyšlo, ale čo to druhé?

Ste na dobrej ceste, nenechajte sa ničím rozladiť. A druhé rande bude ešte lepšie ako to prvé.

27.12.2013 17:00
rande, láska, reštaurácia Foto:
Na druhom rande môžete byť odvážnejšia.
debata

Po prvom rande s novým mužom ste sa cítili skvelo. A už máte pred sebou rande číslo dva, príjemné šteklenie v žalúdku ale ako inak, aj obavy. Ako ho znova očariť? Tu je zopár tipov:

Len žiaden prehnaný tlak

Páči sa vám a dokonca veľmi. Váš dobrý pocit z prvého stretnutia je skvelý a toho sa musíte držať. Pozor! Nič také ako dokonalé rande neexistuje. Nedá sa definovať, lebo presne do gusta niekoho cudzieho sa trafiť naozaj nedá. Takže sa nedá ani naplánovať, to majte na pamäti. Ale ak sa už na druhé rande chystáte, zjavne má aj on záujem, takže je zbytočné stresovať sa a rozmýšľať o tom, čo bude keby… Išlo to hladko prvý raz, pôjde aj druhý. Verte si a nesnažte sa robiť dojem za každú cenu. Ak to len trocha ide, zahodte trému za hlavu a povedzte si, že si idete užiť príjmený čas s fajn mužom.

Nezopakujte prvé rande

Hoci sa vám na prvej spoločnej večeri veľmi páčilo, podnik bol útulný a priam nabádal k nežnostiam, na druhé rande skúste čosi iné. Na novom mieste či pri inej činnosti sa totiž môžete baviť o nových veciach, konverzácia zasa bude živá a zaujímavá. Môžete vymyslieť niečo vy a tým ho prekvapiť. Povedzte či napíšte do sms-ky len čas a miesto… A keď príde, bude príjemne prekvapený, akú nápaditú ženu mu osud privial do cesty. Vyskúšajte to.

Dajte mu najavo náklonnosť

Prvé rande je opatrné, priveľmi krehké a predsa len také „oťukávacie“. Pri druhom rande už môžete byť odvážnejšia a mužovi oproti vám dať najavo, že sa vám naozaj páči. Používajte dotyky aj gestá, ktoré mu to naznačia. Pozor! Naozaj iba naznačia. Žiadne vyznania lásky ani prísľuby do budúcnosti na druhé rande nepatria. Ale nežná hra, ktorá mu napovie, že má u vás šancu mu rozbúcha srdce rovnako ako vám. Len sa nebojte a pustite sa do toho!

debata chyba
Viac na túto tému: #nový muž #druhé rande

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....