5 návykov, ktoré zabijú (každý) vzťah

Dobrá klíma vo vzťahu je jeho základom. Byť láskavou, usmiatou, sexuálne prístupnou a tolerantnou, to patrí do výbavy každej ženy, ktorá je, ako sa hovorí, na dlhé trate.

26.12.2013 13:30
láska, vzťah, pozeranie tv Foto:
Cestou z práce prineste pizzu a spoločne si pozrite nový film.
debata

Pri tej najlepšej snahe sa vyhnite momentom, ktoré rozleptajú váš vzťah ako kyselina bez ohľadu na to, že ste snaživá dáma.

Chcete prerobiť chlapa

Formáciu muža si môžete vyskúšať v prípade, že vychovávate syna. V prípade polovičky rovno zabudnite na tú hazardnú myšlienku, že je síce skvelý, ale pár vecí na ňom ešte budete musieť zmeniť. Toto sa vám nepodarí a ak chlap pocíti, že cena za vás je zmeniť vlastný naturel či dokonca spôsoby, veľmi rýchlo sa s vami rozlúči. Dlhoročné vzťahy sú postavené na tom, že nikto nikoho nemení, iba kultivuje, aj to opatrne.

Vyhýbate sa sporom

Hádka je korenie vzťahu. Skutočne pikantné a nie každému lahodí, ale je to cesta, pretože bez hádok vzťah nefunguje. Ak neustále ustupujete, muž si vás prestane vážiť. Na druhej stane, ak nepripúšťate razantnú výmenu názorov a namiesto kriku nastolíte mrazivé ticho, nepohnete sa z patovej situácie. Budete obchádzať čierne diery tak dlho, až celý vzťah pohltia. Dobrá a racionálna hádka prečistí ovzdušie a oboch partnerov privedie k uvedomeniu a obvykle aj riešeniu problému.

Zabúdate na maličkosti

Vo vzťahu sú maličkosti vodou na mlyn dlhej výdrži. Nehovoríme o výročiach, ale príjemných prekvapeniach. Iba tak cestou z práce mu doniesť pivo, obľúbený časopis, nový film, hocičo. Nečakané a príjemné. Verte, že aj muž sa nenechá časom zahanbiť. Poviete si maličkosť, ale práve na túto zabúdajú tí, ktorým krachujú vzťahy.

Neviete, prečo ste spolu

Zrazu sa to stane. Ani nemáte poňatia, prečo ste s mužom, ktorý vás drží za ruku. Neviete zodpovedať na základné – prečo máte aktuálneho partnera. A to je začiatok konca. Skúste nájsť pár momentov, ktoré vám dajú jasné dôvody aj vtedy, keď to nie je práve ružové.

Nie ste spokojná sama so sebou

Veľký problém, ktorým často nenápadne, nebadane, ale súvisle a úspešne vedia ženy narušiť partnerské vzťahy. Nespokojnosť samej so sebou sa prenáša do kuchyne aj do postele. Navyše, ako môže byť spokojný partner, keď ho sama nepresviedčate, že nie ste prvou triedou? A druhá trieda po celý život mužovi akosi nevonia…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #hádka #spor #spokojnosť #maličkosti

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...