Prvé hádky sú tu! O čo v nich ide?

Ružové okuliare ste už zložili a konflikty nenechali na seba dlho čakať.

16.12.2013 12:00
muž a žena, hádka Foto:
A prvé konflikty sú na svete!
debata

Čas najväčšej zamilovanosti pominul a vy ste sa ocitli už v reálnom vzťahu. So všetkým, čo k nemu patrí. A to sú aj hádky. Tie pvé máte už možno za sebou… S čím všetkým môžete počítať? O čom prvé ostrejšie výmeny názorov sú?

Zasa ideš s kamarátmi?

Je zvláštne, že v čase zamilovanosti muži svojich kamarátov takmer neriešia. Sú so ženou svojich snov a nič a nikto iný ich nezaujíma. Ale po čase sa v ňom predsa len hlas chlapa ozve a už ho to za kamarátmi ťahá. A je to pre vás šok, keď váš „domased“ zrazu každý tretí večer vyráža za partiou kamarátov.

Naozaj nevieš kúpiť ani mlieko?

Postupne prichádzate na to, že väčšina domácich prác či starostlivosti o vaše žalúdky je na vás. Z práce letíte nakúpiť, možno pripraviť teplú večeru a váš drahý to berie ako samozrejmosť. Len málokedy prinesie domov nákup, v tomto ohľade sa vždy spolieha na vás. Spočiatku to beriete ako čosi milé – máte chlapa, o ktorého sa staráte. Ale po čase sa vo vás čosi vzprieči a zakričí: Prečo stále ja? A hádka je na svete!

Zasa si na „to“ zabudol?

Nech už je to večera u vašich rodičov či kúpenie lístkov do divadla… Ak mu to nepripomeniete, tvári sa, že o ničom nemá ani potuchy. Svet gombička – to je jeho heslo, ktoré vás dokáže „vytočiť“. Ale na svoj zápas futbalu či jeho iné „hlúposti“ má čas a chuť vždy. A nikty, ale naozaj nikdy mu nevyfučia z hlavy. Vy tak musíte neustále fungovať ako poistka a kontrolovať ho ako malého chlapca.

To čo si kúpil? Zbláznil si sa?

Zatiaľ, čo vy všetky väčšie výdavky prediskutujete s ním, on vás podobných debát ušetrí. A len tak sa vám doma objaví najväčší televízor na svete, ktorý vo vašom minibyte musíte doslova „preskakovať“. O ďalšícjh technických a poriadne drahých vymoženostiach ani nehovoriac. Pre mužov sú to hračky, ktoré chcú mať, pre ženy zväčša zbytočné haraburdy. Možno aj ten váš má záľuby v takýchto veciach a vás ide roztrhnúť pri pohľade na ďalší mobil na jeho poličke.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #konflikt #hádky

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...