Je váš objav pripravený usadiť sa?

Už si lámete hlavu nad tým, či to váš partner myslí tak vážne ako vy?

13.12.2013 16:00
láska, muž a žena, zamilovaní Foto:
A je to tu! Už chce byť s vami navždy.
debata

Kedy nastanú tie momenty, ktoré znamenajú posun vo vzťahu? Kedy sa chce chlap usadiť? Ako to vidia ženy a ako muži?

Z pohľadu ženy:

  1. Nemá problém hovoriť o budúcnosti. Ani o tej, ktorú si s vami predstavuje o týždeň či o rok. Je na ňu pripravený a teší sa, že ste to vy, s kým môže plánovať. Máte pocit, že sa s ním nemusíte ničoho báť.
  2. Cíti, že spoznal dosť žien na to, aby vedel, že ste preňho tá pravá. Vyžaruje z neho sebavedomie a pokoj, čo-to si preskákal a dokáže vo vás vzbudiť dojem, že už nikoho iného nehľadá, lebo našiel vás. Nehrá sa s vami, iba vás miluje.
  3. Je spokojný so svojou kariérou. Má už ujasnené priority, dokáže stáť na vlastných nohách a je pripravený postarať sa o rodinu. Vie, že vám dokáže poskytnúť nielen emocionálne, ale aj finančné zázemie a robí mu to radosť. Túži sa o vás postarať.
  4. Je difinitívne vyrovnaný s minulosťou. Žiadne reči o jeho ex partnerkách, ale keď sa ho priamo opýtate, bez zbytočných emócii vám odpovie. Nenadáva na ne, ani ich neospevuje. Dá vám o nich informácie, ktoré vás zaujímavú a tým sa to preňho skončí. Nie je podráždený, ak chcete vedieť, ako žil, než vás spoznal. Je úprimný a nič nepredstiera.
  5. Chce s vami tráviť čo najviac času. Na prvom mieste v jeho živote ste vy. Práca, rodina či kamaráti prídu na rad až po vás. Nechce s vami tráviť len zaujímavé momenty, chodiť na večere či do kina. Vychutnáva si aj obyčajné dni, keď nerobíte nič zaujímavé, len si užívate prítomnosť jeden druhého.
  6. Už netúži po každodennom vzrušení, nechce hrať žiadne hry na mačku a myš. Je si stopercentne istý, že chce vás a robí pre to maximum. Keď má chuť, zavolá vám, vyzná vám lásku či vás pobozká na ulici. Nehrá sa na nedospupného a to isté očakáva od vás. Neťahá vás za noc, ponúka vám všetko.

Z pohľadu muža:

  1. Piatok večer už nie je o výjazdoch do mesta s partiou kamarátov. Uspokojí sa s príjemným večerom, dobrým filmom či rozoberaním víkendových plánov. Pozerá vám pri tom do očí a k šťastiu mu úplne stačí, že je s vami.
  2. Zoznámi vás s jeho početnou rodinou, nielen s rodičmi. Pozve vás na nejakú významnú rodinnú udalosť, lebo sa chce vami popýšiť. Celý čas sa o vás stará a zaujíma sa, či sa nenudíte či necítite opustaná medzi novými ľuďmi.
  3. Ak mu navrhnete, že si kúpite spoločné zviera, nie je proti. Faktom, že chce s vami zdieľať starostlivosť o živého tvora, vám dáva najavo jeho plány do budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partneri #usadiť sa

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...