Problém s chlapom? Raďte sa radšej s mužom

Čo spravíme ako prvé, keď sa potrebujeme na svojho chlapa posťažovať a pozrieť sa na vec z iného pohľadu? Posťažujeme sa kamarátke!

06.12.2013 10:00
rozhovor s mužom Foto:
Muž vám dá na vec iný pohľad.
debata

Čo tým chce povedať?
Kamarátka však nemusí mať na to, ako sa v ktorej situácii zachová muž, ten najsprávnejší pohľad. A najmä, nepovie vám presne, čo tým, čo spravil, chcel povedať. Skúste sa radšej „vyliať“ mužovi. Poradí vám rovnako zodpovedne, ako vy jemu, keď od vás bude náhodou chcieť vedieť, ako by ste sa ako žena v ktorej situácii zachovali.

Ticho po rozchode
„Mne veľmi pomohol môj kamarát. K tomu, čo som prežívala s frajerom, pristupoval úplne inak ako kamarátka,“ povedala 28-ročná Simona po svojom náročnom rozchode. Kým kamarátka jeho ticho po rozchode vysvetľovala: „už na teba zabudol“, „iba ty sa trápiš“, „má ťa v paži, už naňho, prosím ťa, zabudni“, kamarát Braňo to videl inak. „Povedal mi, že on kopačky dával aj inkasoval a dokonca aj ženám, ktoré miloval. Vraj nikdy nemal odvahu ozvať sa žene, hoci sa s ňou sám rozišiel, hoci ju stále miloval a chcel späť. Radšej trpel,“ povedala Simona niečo o tom, čo sa o opačnom pohlaví vďaka kamarátovi dozvedela.

Muži sa rýpu menej
„Nikdy by som sa takýmito očami nedokázala na mužov pozrieť, nebyť jeho. Trochu neuveriteľné, keď sa na to pozeráme ženskými očami, ale kto kedy povedal, že muži ženám rozumejú alebo naopak,“ pýta sa ďalej Simona. Odteraz jej je jasné, že keď bude chcieť niečo riešiť na tému „muži“, pôjde rovno za nimi. „Rýpu sa vo všetkom menej, nezávidia a podajú trefné odpovede.“ A nie nadarmo – muž muža asi pochopí oveľa lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor s mužom #problém s mužom

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...