Muž v znamení strelca: Optimistický sukničkár

Ak by sa mal muž v znamení strelca charakterizovať jednou vetou, asi by vyhrala táto: Nič mu nie je cuzdie, je za každú "srandu".

26.11.2013 15:40
debata
Znamenie strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, muž v znamení strelca Znamenie strelca.

Je optimista
Ak sa pokúšate zbaliť strelca, nezabudnite na to, že je večný optimista. On pesimistov neznáša a nerád sa s nimi dáva do reči. S neustálym ponosovaním uňho určite neuspejete. Na prvom rande si preto dajte pozor, aby ste mali na ústach permanentný úsmev a hovorili niečo, čo nie je v rozpore s negatívnym myslením.

Úvahy nemajú konca-kraja
Je veľmi zvedavý, no zároveň veľmi rád a veľa sníva. O tom, čo zatiaľ nemá, výdatne veľa premýšľa. Veľakrát sa mu to práve týmto štýlom podarí získať. Jeho úvahy nemajú konca-kraja. Možno aj preto má v živote šťastie. Čoho sa chytí, to neostane bez odozvy. Môže sa pustiť do akéhokoľvek biznisu. Stačí, že ho bude baviť, aby sa neunudil k smrti. Prosperovať však bude. Inak to nebude ani vo vzťahu k ženám.

Veľa ľudí navôkol
Kombinácia optimizmu, zapálenosti pre vec a toho, že sa mu darí vo všetkom, čoho sa dotkne, spôsobuje, že má neustále veľa priateľov. Známych tiež nie je málo.

Čo to je nevera?
Ak by sme mali vypichnúť aj nejaké jeho zlé vlastnosti, určite to bude v prvom rade netaktnosť. Hocikedy povie aj to, čo by nemal. Jednoducho, nemeria dvakrát, hneď strihá. A keďže je ohnivý, rýchlo sa urazí, no ešte rýchlejšie ho to prejde. Čo sa určite žiadnej žene nebude páčiť, je aj informácia, že strelca to ťahá k povrchným vzťahom. Slovo nevera? Čo to je, môže sa pýtať. Je totiž zástanca názoru, že čo oko nevidí, srdce nebolí.

Nejde mu o sex
Čo možno v tejto súvislosti znie trochu paradoxne, je tiež fakt, že strelcovi nejde len o sex. Hľadá vzťah. Chce ženu, ktorej sa bude môcť zdôverovať, bude mať s ňou veľa spoločných tém a navyše s ňou bude môcť tráviť veľa voľného času.

Nikoho nemeňte
Aby bol s vami strelec vo vzťahu spokojný, musíte mu dopriať voľnosť. Majte stále na pamäti, že je ohnivý a on to jednoducho potrebuje. Znamená to, že ľudí beriete takých, akí sú. Taký je aj on, takže sa nepomýlite. Urobíte to, čo sa mu páči. Nikoho nebudete meniť.

Potom si zvyknete
Ak si ho fakt chcete získať, potom športujte, chodievajte do prírody, alebo tvárte sa na prvom rande, že vás to baví. Potom si zvyknete. K čomu si pri strelcovi môžete gratulovať, sú rodinné návštevy. On si na ne nepotrpí, takže des z toho, ako si zvyknete na svokru, mať nemusíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž v znamení strelca #strelec

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....