Tri polohy, pri ktorých zažijete úžasný orgazmus

Patríte k tým šťastným párom, ktoré sa v posteli našli a dokonale zladili. Orgazmus nie je problém, akurát uvažujete nad tým, ako posteľové hry okoreniť?

25.11.2013 08:30
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale... Foto:
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale dokáže zázraky.
debata

Potom máme pre vás pár tipov. A nielen pre vás. Nasledujúce polohy patria medzi sexuálne najstimulujúcejšie a podľa odborníkov je pri nich vyššia pravdepodobnosť dosiahnutia orgazmu u žien. Tak čítajte a potom testujte.

Misionár trochu inak

Žena leží na posteli, zadok má pri jej kraji. Muž do nej vnikne postojačky, pričom žena si nohy vyloží na jeho plecia. Muž vás môže uchopiť za zadok a jemne nadvihnúť. Pri tejto polohe a uhle vniknutia dochádza k hlbšej penetrácii a následnej stimulácii. Táto poloha prináša intenzívne vaginálne orgazmy. Jej variáciou môže byť podobná pozícia, no nie na posteli, ale na kuchynskom alebo pracovnom stole. Penetrácia je približne na rovnakej úrovni, ale je to práve atmosféra, ktorá tomuto sexu dodáva novú príchuť. Je drsnejší a intenzívnejší.

Nožnice posediačky

Ide o polohu, ktorá žene umožňuje regulovať si hĺbku aj uhol penetrácie. Muž leží na chrbte, pričom žena si sadne na jeho penis obkročmo – nie tak, aby mala mužove nohy medzi svojimi stehnami, ale na kríž – to znamená, že jedna noha sa nachádza z vonkajšej strany, druhá je práve medzi partnerovými nohami. Túto polohu možno skúšať tak, že žena sedí na mužovi tvárou k nemu, alebo chrbtom k nemu. Úroveň kontroly, ktorú v tejto polohe žena má, jej umožňuje prispôsobiť svoje pohyby a stimuláciu na ceste k vyvrcholeniu.

Postojačky so silákom

Na túto polohu potrebujete silného muža a vlastnú hmotnosť v primeranom stave. Ide totiž o polohu, keď sa muž postaví a vy vyskočíte na neho a objímete ho stehnami. Stabilita aj sila je práve na partnerovi a táto poloha si vyžaduje silu aj kondíciu. Pomôcť však môže, ak vás oprie o stenu. Uhol vniknutia penisu pôsobí veľmi stimulujúco.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #erotika #orgazmus #ako vylepšiť sex

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...