Dlhší sex v štyroch krokoch

Mať dlhší sex neznamená dlhšie ležať v posteli, ani dlhšie skúšať, čo sa vám páči na predohre.

21.11.2013 08:30
sex, intimity, radosť, potešenie Foto:
Sex je o to lepší, o čo sú partneri viac zohratí.
debata

Rovnako nie je ideál predlžovať kontakt, keď už je prakticky po všetkom. Dlhší sex znamená viac rozkoše, viac radosti, viac orgazmu a dlhšie vyvrcholenie. Všetko najlepšie si želajte nielen na narodeniny, ale aj v sexe.

Skúmajte sa s partnerom

Hovorí sa, že sex je o to lepší, o čo sú partneri viac zohratí. Poznajú, čo ich teší a čo im naopak prekáža. Za vzájomným skúmaním stojí aj to, prečo môže byť sex omnoho dlhší ako päťminútovka. Skúmajte reakcie vlastného tela. Pretože u mužov zohráva veľmi dôležitú úlohu ejakulácia, ktorou sa končí celá zábava. Skúsené partnerky vedia vyhodnotiť už podľa prejavov partnera, kedy zrýchliť, spomaliť, alebo prerušiť milovanie a dráždiť sa s partnerom alternatívne.

Orálny sex ako povinná jazda

Ktorá dvojica sa tejto myšlienky drží, tá si užije sex neporovnateľne dlhšie ako tá, čo robí veci priamo. Tento benefit ocenia najmä ženy. Dráždenie klitorisu jazykom sa totiž všeobecne považuje za neochvejný znak toho, že orgazmus je za dverami. V tomto žiadny muž nezlyhá. V prípade, že ho usmerníte, čo je pre vás to pravé, budete obaja na vrchole blaha. Nechajte ho vychutnať si vaše ženstvo a vychutnávajte.

Dýchajte hlboko

S tým súvisí aj to, ako prežijete rozkoš. Dlhé a hlboké dýchanie je skutočným základom rozkoše. Pomáha precítiť pocity a rozpustí vzrušenie priam do celého tela. Hlboké nádychy zároveň stimulujú vzdych a ten je pre muža skutočne to najkrajšie, čo môžete s hlasivkami pri sexe vykonať. Pre muža je hlboké a plynulé dýchanie krokom, ktorý mu pošepnite v dobrom. Pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Už nemusí myslieť na negatívne spomienky, nepríjemné obrazy, stačí plynule dýchať a vydrží dlhšie.

Fetiš

Zakomponujete ho do postele. Oblek, strnisko, vojenské kanady, uniformy? Čo je pre vás top sexuálneho vzrušenia? Povedzte otvorene a nechajte povedať aj partnera. Sestrička, školáčka, alebo len lesklá silonka na vašej nohe. To všetko je cesta ako si vzájomne predĺžiť rozkoš. Moc fetišu je v tom, že prináša nielen vizuálny pôžitok, ale zároveň kontakt fetišu s pohlavnými orgánmi iskrí rozkošou a stále viac rozpaľuje. Zavolajte si ho na pomoc, ak sa vám zdá, že ste na vrchole blaha krátko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orálny sex #fetiš

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...