Využite kondóm na stimuláciu rozkoše

Bezpečný sex je alfou a omegou zdravia aj pokusov s novým chlapom. Opýtajte sa však partnera, či má rád počas horúcej noci prezervatív.

20.11.2013 08:30
kondómy, prezervatívy, prevencia, ochrana Foto:
Prezervatív nemusí mať len nepríjemný gumený odor.
debata

Pre neho je to prekážka, balónik, hrádza k rozkoši. Jeho využitie často prirovnáva k tragédii, ale to len preto, že mu žena nevie túto hru adekvátne okoreniť. Stačí trochu invencie a nenápadnej manipulácie. Zrazu si muži budú prezervatív pýtať sami.

Hra s naťahovaním

Je to koniec akejkoľvek romantiky, keď smeruje všetko k spojeniu a zrazu je potrebné zažať svetlo, hľadať kondóm, lomcovať sa s jeho otvorením, dávať pozor, či sa rozvíja dobrou stranou a ešte vytlačiť vzduch zo špičky, aby všetko bolo tak, ako má byť. Takže táto procedúra je pre partnera taká stresujúca, že neraz sa stane, že počas prípravy na sex sa erekcia vytratí a ostane na prstoch len vôňa gumy. Preto je dobré, ak sa o všetko postaráte vy. Pripravte si prezervatív, aby nebol príliš ďaleko, dokonca sa milovanie vôbec neprerušilo a natiahnite ho na partnerov úd v rámci intímnej masáže. Ak si netrúfate ústami, pokojne postačia aj nežné ruky. Prejavte nadšenie a hru. Partner rád príjme pravidlá a dokonca sa poteší, koľko pozornosti venujete jeho penisu. Potom si ho už, samozrejme, dávať dole nebude.

Skúste príchute

Prezervatív nemusí mať len nepríjemný gumený odor. Jahoda, vanilka, kakao, dezert po obede? Ten má predsa každý muž rád. Čo tak pripraviť ho trochu inak? Žiadny problém, aby ste si trochu zaexperimentovali s príchuťami. Všetko, čo tak trošku zaváňa hrou, muž príjme ako spestrenie sexuálneho života. A ešte sa vám aj poďakuje.

Nové zážitky

Klasika je nudná ako tá posteľná. Priemerne sa pri výbere prezervatívu zdržíme asi 7 sekúnd, čo je naozaj tragicky málo. Ich nákup chceme mať obvykle rýchlo za sebou. Čím viac času strávite v oddelení s kondómami, tým vás začnú viac zaujímať. Vyberajte vo dvojici ako erotickú hračku. Extra tenké, vrúbkované, pre väčšie potešenie ženy, tie, s ktorými každý chlap dlhšie vydrží, alebo s emulziami, vďaka ktorým zažijete obaja nové pocity. To sa už oplatí postáť pri výbere dlhšie ako 7 sekúnd.

Bezpečnosť nadovšetko

Približne 40% mužov hovorí, že sex s kondómom im kazí zážitok, ale až 80% mužov má pri sexe jediný strach. Nie sú to pohlavné choroby. Trasú sa pred tým, že počas jednej noci sa z playboyov stanú otcovia. Pritom správne nasadený a nepoškodený prezervatív je vysoko spoľahlivou zábranou, aby sa nedostali veci kam nemajú. Ak si prepočítate všetky plusy a mínusy, zistíte, že stačí chlapom zahrať na správnu strunku a nehrozí, že by prezervatív odmietli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #prevencia #kondóm

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...