V čom sa zhoduje penis toho vášho s ostatnými?

Hovorí sa, že muži sú rovnakí. V niečom sa dá súhlasiť, v inom hádať do krvi, že to tak nie je.

09.11.2013 10:35
penis, sex, intimity Foto:
Erekcia sa často nedá myslením ovládať.
debata

Penis ale patrí k tomu, na čom si zakladá každý chlap. Možno aj preto, že na rozdiel od rečí sú si v nohaviciach nesmierne podobní. Minimálne niektoré veci vám ostatnú aj v prípade, že vymeníte partnera.

Vlastné myslenie

Penis je od mužského myslenia vo veľkej miere nezávislý. Je síce kontrolovaný mysľou, ale niekedy je to práve on, čo za muža rozhoduje. Erekcia sa často nedá myslením ovládať. Preto, ak chcete partnerovi zmeniť myšlienky, navodiť pohodu a optimizmus, skúste to cez penis. Uvidíte, ako spoľahlivo to funguje. Muži, ktorí sa najviac nechávajú ovládať svojím penisom, nosia na kúpaliskách voľné plavky, pretože si jednoducho nevedia rozkázať.

Nie je na tom zle

V porovnaní s ostatnými cicavcami je mužský penis svojou veľkosťou stále hrdinom. Geneticky sú nám najbližšie šimpanzy, ale tie majú v porovnaní s mužmi asi polovičné penisy. Veľryby majú síce až jedenásťmetrový nástroj, ale to už je viac zbraň ako palička potešenie.

Zakrivenie

Je úplne bežné a správne. Zakrivenie je v tvare banánu, ale môže byť aj jemne do strany. Ženy hovoria, že práve to zakrivenie je na penise najlepšie, nakoľko pri súloži dokáže dráždiť tie správne body vo vnútri vagíny.

Muži sú naprogramovaní na rýchlosť

85% mužov vie ejakulovať do troch minút. Je to len ohľaduplnosť k žene a zamilovanie sa do pocitu rozkoše, prečo tak rýchlo neskončia. Penis je totiž priam konštruovaný na to, aby dosiahol rýchle vyvrcholenie. Je to evolučná stratégia, ktorá zabezpečovala prežitie rodu aj v nehostinných časoch, bojovných podmienkach a nepočítala s tým, že sex bude jednou z najobľúbenejších a najpredlžovanejších činností ľudstva.

Penis je inej farby ako telo

Netreba ho príliš opaľovať, je tmavší sám o sebe. Mal by vďaka tomu pôsobiť atraktívnejšie pre ženské pohlavie. Aj tu platí, že tento odtieň zdieľajú všetci muži a konečne poznáme odpoveď na to, prečo ženy tak milujú opálené telá.

Zamávajte teóriám o veľkosti

Stále podrobnejším skúmaním sa prichádza na fakt, že penis je autonómny od celého tela. Nielen od mozgu, ale predovšetkým od možnosti podľa nôh, nosa, krku či prstov vypočítať jeho veľkosť. Omnoho lepšie aj v tomto prípade funguje štatistika. Až 90% mužov má veľkosť penisu od 14 do 16 centimetrov a tých zvyšných desať je rozdelené bratsky na podpriemerných aj nadpriemerných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #penis #orgazmus

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....