Čo pred novým partnerom radšej zatajiť

Isté veci by váš partner nemusel vedieť ani po rokoch, no vymenované je lepšie na začiatku zatajiť. Ale pozor, neurobte zo seba nedobytnú princeznú zahalenú rúškami tajomstva.

08.11.2013 15:10
tajomstvo Foto:
Ilustračné foto.
debata

Koľkí boli pred ním
Možno, že na to bude váš nový partner zvedavý. A aj keď vám položí túto otázku bez okolkov, určite neodpovedzte po pravde (ak ich bolo neúrekom). Aby nebol zhrozený! Nemyslite si predsa, že čím viac partnerov, tým pre vás lepšie, však? Nezvyšuje to vašu hodnotu, práve naopak. V tejto otázke tajomná byť môžete. Rozhodne však netvrďte, že je váš prvý. Nekonkretizovať je však tiež dobrá voľba.

Ako často žúrujete
Ak je toho veľa a povedzme, že na váš vek sa to už nehodí, radšej to pred novým partnerom nespomínajte, aby sa nenaľakal. Ak sa vás opýta, či chodíte každý piatok von piť s kamarátkami, odpovedzte, že občas. Bude to preňho znamenať, že nie ste čudná, kamarátky máte, von chodíte, no nie je to nič na pravidelnej báze. Občas sedíte aj doma. Máte teda „kapacitu“ na to, aby ste s ním trávili čas. Radšej ako s tými kamarátkami…

Koľko zarábate
Možno, že ho to aj bude zaujímať, priamo vám však takú finančnú otázku na úvod určite nepoloží. No ak by aj, zasmejte sa na tom. Oveľa trápnejšie by bolo, ak by ste vysolili sumu, ktorá vám každý mesiac pribúda na účte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvá vo vzťahu

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...