Vyskúšajte nové polohy pri orálnom sexe

Klasické milovanie nevyčerpáva všetky limity tela.

07.11.2013 09:00
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Existuje mnoho variácií orálneho sexu.
debata

Hoci pri sexe radi posúvame telesné možnosti a objavujeme novú gymnastiku súhry dvoch tiel, pri orálnom sexe málokedy vymýšľame nové kreácie.

Ospevovaná „šesťdesiatdevina“ nie je jedinou alternatívou orálneho sexu. Existuje mnoho ďalších spojení a variácií.

Muži milujú koníka

Žena hore, to je pre mnohých sexi pozícia pri milovaní, ale pre každého je atraktívna počas orálu. Ide to jednoduchšie, ako sa môže zdať. Postoj už poznáte, iba namiesto lona zamierite partnerovi na tvár a opierate sa o stenu. Prečo je to pre muža sexi? Pretože v tomto momente cíti, ako ste ho dokázali mocou svojho ženstva doslova uväzniť a toto si každý, kto má ako také sklony k submisívnej pozícii, nesmierne vychutnáva.

Hlboké hrdlo

V podstate taká vysoká škola orálneho sexu a je iba pre zohraté a skúsené páry. Umožňuje však mužovi vychutnať si pocit hlbokého prieniku do hrdla. Ľahnite si na chrbát a zakloňte hlavu smerom dole z postele. Muž do vás môže vstúpiť naozaj hlboko. Dôležitý je cit, správne dýchanie a to, ako viete ovládať dáviaci reflex. Pre mužov je to skutočne hlboký zážitok.

Na chrbte

Ľahnite si chrbtom na partnera tak, aby váš rozkrok mal pri ústach, oprite sa mu o zdvihnuté kolená. Ideálne spojenie nehy a orálneho láskania. Nehovoriac o tom, že popri aktívnom dráždení klitorisu jazykom, sa partner dostane aj rukami k vašim bradavkám. Nie nadarmo sa tejto pozícii hovorí siedme nebo.

Odzadu a s láskou

Túto pozíciu si každý muž obľúbi v prípade, že partnerku rád dráždi ústami. Stačí, že sa dáte na štyri, ale namiesto klasického sexu počkáte, ako k vám partner pristúpi odzadu svojím jazykom. Mierne vylepšenie je, ak sa vsunie pod vaše telo a vy mu dráždite penis striedavo rukami aj ústami. Ide o jednu z variácií polohy 69, s ktorou sa dá experimentovať aj v rámci výmeny strán či na boku. Ako vám len chutí.

Milujete sa orálne

Je to taká tragédia spální. Orálny sex je frekventovaný v pornografii aj vtipoch, ale iba 27% mužov a 19% žien uviedlo, že ich partner vedel uspokojiť orálne. Pritom ide o najintímnejší erotický zážitok medzi partnermi a správna poloha iba dopomôže tejto radosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orál #orgazmus #dráždenie

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...