Feng šuej, tarot či čísla - oživte si svoj život

Aj vy patríte k ľuďom, ktorí odmietajú veriť, že všetko je vysvetliteľné našim rozumom?

06.11.2013 16:40
tarotové karty, výklad Foto:
Možno, že vás zaujmú práve tarotove karty.
debata

Nebudeme vám radiť, aby ste vyhadzovali peniaze na veštice, čakali od nich, aby vám povedali, čo vás čaká – krok za krokom, a aby ste tomu ešte aj verili. To nie. No rozhodne by ste si mohli nájsť niečo, čo zaváňa duchovnom, aby ste si rozšírili svoje obzory. A v niektorých prípadoch, možno budete tvorivejšia a obohatí to váš život.

Možno, že sa vám zapáči feng šuej a „upracete“ si podľa jeho pravidiel byt. Ak si toto čínske umenie začnete študovať, môžete prísť na to, ktorý „kút“ v byte máme nevhodne zariadený. Aj keby sa jednalo o placebo efekt, budete mať lepší pocit. Byt si môžete vyzdobiť feng šuej pomôckami, ktoré sú navyše pekné. Úspech jednoducho očakávajte, rátajte s ním.

Numerológovia zas tvrdia, že čísla neklamú, astrológovia odmietajú uveriť tomu, že by klamali hviezdy. Vnímajte, kam vás to najviac ťahá a zahĺbte sa do problematiky. „Mňa zaujíma numerológia,“ povedala 27-ročná Ivka, ktorá na ňu nedá dopustiť. V prvom rade vďaka číslam lepšie pochopila seba. „V dátume narodenia mám dve štvorky, ktoré ma vraj nepustia na finančné dno. Vždy sa mi finančne darilo, no odkedy mám v ruke túto informáciu, úplne som sa uvoľnila. Peniažky a práca mi chodia do života samé,“ skonštatovala.

Okrem toho, začala si svoje schopnosti cvičiť na druhých ľuďoch. „Najprv len na kamarátoch a zadarmo, ale keď som bola stále šikovnejšia, ľudia ma začali vyhľadávať. Mne numerológia rozhodne zmenila život,“ povedala. Vešteniu neverí, astrológiou sa nezaoberá, no jedno vie, že v tomto smere nie je jednoduché oddeliť „zrno od pliev“. „Ja osobne si človeka, ku ktorému chcem ísť, poriadne overím. Až keď mi ho odporučia minimálne piati ľudia, potom sa rozhodnem.“

Možno, že vás zaujmú tarotové karty. Dostanete sa k nim vďaka semináru, ktorý navštívite s priateľkou a už vás ostanú sprevádzať po celý život. To sa zas stalo Anne (24). „Mám doma niekoľko tarotových kariet, vzácne karty aj s knižkou, ktorá ponúka ich výklad. Prepadla som tomu natoľko, že sa s nimi aj hrávam. Raz za týždeň si vytiahnem z talóna kartu, ktorú si vyložím vždy po svojom. Veľmi ma posilňujú, už si bez nich neviem predstaviť život,“ skonštatovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #feng šuej #numerológia #tarotove karty

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...