Čo sa mužom páči 'tam dole'

Žiadna ženská vagína nie je rovnaká. Jej odlišnosť je práve to, čo núti objavovať mužov rozkroky a obdivovať ich vo veľkom aspoň na stránkach porno časopisov.

30.10.2013 08:30
rozkrok, žena, vagína Foto:
Vaginálne svaly môžu byť pevnejšie aj pružnejšie. Treba ich ale posilňovať.
debata

Ale čo je tým skutočným potešením, ktoré im robí radosť medzi ženskými nohami? Niečo nadelila do nohavičiek genetika a niečo viete ovplyvniť aj samé. Základom je, aby partner našiel krásu, inšpiráciu aj rozkoš na jednom mieste.

Úzke objatie

Je mnoho žien, ktoré disponujú úzkou vagínou a približne rovnaký počet tých, ktoré majú svoje prirodzenie širšie, určené viac na rodenie detí ako rozkoš pri súloži. Muži majú pochopiteľne omnoho radšej, keď sa vo vás cítia stiahnutejšie. Je to ako s tými, ktoré majú genetiku prirodzene nastavenú na štíhlosť. Ostatné musia cvičiť. Vaginálne svaly môžu byť pevnejšie aj pružnejšie. Treba ich ale posilňovať. Kegelove cviky sú jedna vec, ale aj podvedomé sťahovanie svalov počas dňa z vás spraví ženu, v ktorej sa to bude mužovi veľmi páčiť. Samozrejme nezabudnite ich použiť aj počas milovania. Intenzívnejším trením prihráte viac príjemných pocitov aj sebe.

Zmena a starostlivosť

Ako muži vnímajú estetiku? Na to je skutočne ťažké dať adekvátnu odpoveď. Hlavne nech je zmena. Takže aj na ohanbí preferujete úpravu ochlpenia. Pár ráz do roka dajte priechod napríklad húštine prirodzenosti. Neváhajte potom všetko vyholiť a ukázať partnerovi, že ste ešte stále „dievča“. Lekári dnes diskutujú o tom, či pubické ochlpenie má, alebo nemá význam. Bez diskusií môžeme povedať, že je nositeľom atraktivity ženského rozkroku a môžete ňou docieliť zdanie zmeny aj pre stabilného partnera.

Chuť

Muži milujú chuť ženskej vagíny a preto netreba mať žiadny ostych roztiahnuť im pred tvárou nohy. Aj vlastná chuť sa dá vylepšiť, pokojne si dajte viac ananásu, jahôd, sladkého ovocia a vyhnite sa kapuste, cesnaku, cibuli a partner bude spokojný. V lone sú vôňa a chuť ženy tak intenzívne, že mnohým naskočia na zátylku zimomriavky. Dokonca dávne národy verili, že ak mužovi žena chutí, tak je pre neho tá pravá. Orálny sex sa mužom páči, ale pozor, musí sa páči aj žene. Žiadne pasívne ležanie, pretože tvar, chuť a vôňa vašej vagíny potrebuje aj pohyb a zvukovú kulisu, o ktorú sa musíte postarať vo vlastnej réžii. Tak sa to partnerovi medzi vašimi stehnami naozaj páči.

debata chyba

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....