Vysnívaný sex krok za krokom

Aj v bdelom stave môžete prežiť sex ako v tom najkrajšom sne.

26.10.2013 08:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Bez orgazmu sa nedá hovoriť o sexe snov.
debata

Len netreba prestať snívať ani s otvorenými očami, hoci na konci epizódy ich budete aj tak slastne privierať. Nechajte prebudiť do reality svoje sexuálne sny a splňte ich naozaj dôsledne.

Hry

Sexuálne hry označili muži aj ženy za to najstimulujúcejšie v sexuálnom živote. Ale len päť až desať percent párov sa hrá vášnivejšiu verziu hry „My sme dvaja remeselníci“. Pokojne si s partnerom vyjdite v ústrety. Zahrajte sa na ľahkú ženu, on nech je drzý chlapec, na zahodenie nie je ani fingované znásilnenie či dáma, ktorá si chce podrobiť zajačika. Mimochodom, toto boli najželanejšie hry medzi mužmi aj ženami. Aj vy o nich snívate? Nič významné k nim nepotrebujete, len sa zobudiť zo stereotypu a prežiť krásne epizódy sexu krok za krokom.

Mágia

Začnite čarovať. V stredoveku by vás možno upálili, ale dnes len rozpálite partnera a on sa vám odvďačí. Neschovávajte svoje ženské zbrane. Prezentuje prsia, boky, zadoček. Patríte k tým, čo majú komplexy? Preč s nimi! Ak zbadáte, že vaše vnady dokázali v mužovi opäť rozihrať tie divoké iskričky vášne, telo začne reagovať ako splašené. Ženy, ktoré pociťujú obdiv zo strany muža, zažívajú o 100% krajší sex ako tie, čo radšej zhasnú svetlo a vkĺznu pod perinu. Psychika skutočne veľa zohráva.

Uvoľnenie

Súvisí tak trochu s predchádzajúcim bodom, ale tentoraz nebudeme zahadzovať predsudky, ale doslova všetko. Jedno veľké prázdno v mozgu, to je to, čo robí sex vysnívaným. Skúste si spomenúť na najkrajšie milovanie v živote. Štatisticky najviac žien za také označilo milovanie, keď telo počúvalo srdce a kašlalo na rozum. Skúste oprášiť tento model aj v bežnom partnerskom živote. Starosti, partnerove chyby, otázniky a hnev nechajte mimo vašej hlavy. Vyčistite ju a plňte si sexuálne sny.

Orgazmus

Musí byť na konci ako sladká čerešnička na torte. Bez orgazmu sa jednoducho nedá hovoriť o sexe snov. Aj preto, že mu chýba v podstate finále a rovnako aj preto, že nepríde to nádherné, uvoľňujúce a oslobodzujúce vyvrcholenie. Ak viete, že partner vás milovaním nedovedie až na vrchol slasti, jednoducho si pomôžte. Skoro pri každej polohe sa dá masírovať klitoris, vďaka čomu dosiahne rýchle a vysoko intenzívne vyvrcholenie. Mnoho žien sa však bojí popri milovaní pridať aj dráždenie vlastnými rukami. To sú tie, čo celý život iba snívajú a milujú sa v nudnej, šedej realite.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #vyvrcholenie

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...