Čo všetko ovplyvňuje ženský orgazmus?

Vyvrcholenie túžby, sexuality a vášne. Čo všetko sa na ňom podpisuje? Nie je to len technika, ktorú máte plus mínus v posteli stále rovnakú.

22.10.2013 08:30
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Bez ohľadu na to, akého máte skúseného milenca, potrebujete svoj osobitý prístup.
debata

Nie je to ani celkom iba to, ako je vaše telo naladené na vlnu vášne. Či máte skvelý, priemerný alebo žiadny orgazmus rozhodujú aj malichernosti v podobe osvetlenia, pitia, dokonca aj toho, čo máte počas milovania na sebe.

Vysoké podpätky neprajú orgazmu

Sen mnohých mužov a montérky porno herečiek. Pri milovaní vo vysokých opätkoch však vedci usúdili, že žena dosiahne vyvrcholenie omnoho horšie, ako keď má nohy holé. Doktor Eden Fromberg tvrdí, že niektoré vysoké topánky spôsobujú napnutie svalov, ktoré v konečnom dôsledku zabraňuje uvoľneniu takému potrebnému na prežitie uvoľňujúceho orgazmu. Zároveň priznáva, že v mnohých prípadoch môže vyvážiť tento nedostatok pocit, že je žena pre muža nesmierne vzrušujúca.

Svetlo

Odborníci na orgazmus odporúčajú do spálne jemné prítmie. Tma je pohlcujúca. Vie pohltiť vášeň, potešenie z nahých tiel a tak isto implicitne aktivuje v ľuďoch reflex ostražitosti. Ostré svetlo naopak príliš rozptyľuje a spôsobuje stres. Jemné prítmie je pre orgazmus dokonalé a tak isto aj pre celé milovanie. Skúste ho a uvidíte, ako sa sexuálny život zlepší.

Bez zapojenia tela orgazmus nečakajte

Ženy majú údajne tri erotogénne zóny, ktoré rozhodujú o tom, či dosiahnu orgazmus. G bod, klitoris a bradavky. Ich dráždenie je magické. Sčítať tieto tri body znamená privolávať orgazmus. Bradavky majú totiž priame nervové dráhy smerujúce ku klitorisu. Ak vám vždy niečo k adekvátnemu vyvrcholeniu chýba, zaveďte partnera na svoju hruď.

Každá žena potrebuje iný prístup

Je to až neuveriteľné pri porovnaní, ako jednoducho sa dá vyvolať orgazmus u mužov. Lenže každá vagína má podľa zistení iné zoskupenia nervov. Čo hovorí jasnou rečou. Bez ohľadu na to, akého máte skúseného milenca, potrebujete svoj osobitý prístup. Muž, ktorý vám ho dá, bude vašim orgazmickým princom par excellence.

Pite vodu

Ak ste smädná, orgazmus pravdepodobne nedosiahnete. Správna hydratácia tela prispieva v uvoľneniu, pohode a napomôže orgazmu. Dbajte na to, aby ste mali telo zásobené dostatkom vody, pretože vtedy nervové impulzy prenášajú vzrušenie omnoho kvalitnejšie.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus #rozkoš #vyvrcholenie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...