Hriechy, po ktorých túži každý chlap

Už nie sme v raji, ale kedykoľvek sa do neho môžeme vrátiť. Priepustkou je hriech, ktorý nás na chvíľu odpúta od pozemských starostí a pripomenie nám rozkoše strateného raja.

19.10.2013 08:00
striptíz, sex, intimity Foto:
Vzbudzujte v mužovi dokonalé túžby len pohľadom.
debata (7)

Existuje dokonca sumár hriechov, ktoré pre muža predstavujú skutočné esá a expresné privolávanie rajských stavov. Stavte na ne a obaja sa dostanete do siedmeho neba.

Striptíz

Pohľad na ženské telo je pre muža atraktívny. Pohľad na nahé ženské telo je vysoko vzrušujúci a pohľad na ženské nahé, chtivé telo zaodeté len do kúskov obľúbených mužských fetišov je skutočne to najlepšie, čo mužovi môžete so svojim telom predviesť. Iba tak vysondujte, čo partnera na pohľad najviac osloví, odhoďte zábrany a choďte do toho naplno. Jednou z najväčších túžob každého muža je „chovať“ doma dračicu – ktorá sa občas „odtrhne z reťaze“ a zaútočí. Vzbudzujte v mužovi dokonalé túžby len pohľadom. Je to jeden z hriechov, ktorý keď ženy vyskúšali, okamžite pochopili, že im to dáva viac ako len to, že spravia radosť mužovi. Stúplo im sebavedomie, chuť milovať sa aj spokojnosť so svojím telom.

Spanking

Bolesť bez psychickej ujmy. Jedno zo základných pravidiel hriešnej lásky. Spanking je najatraktívnejšia praktika zo sado-maso žánru. Dostať päť a dvadsať na zadok je ich snom, keď im ešte podobné nárezy servírovala mama. Nie je to len spomienka na detstvo, ale aj ten magický a hriešny pocit poníženia pred ženou. Spanking určite patrí do repertoáru hriechov, ktoré mužom vyhovujú.

Exhibicionizmus

Drieme v každom mužovi. Ak sme hovorili o ženskom striptíze, je to prirodzene len jedna strana mince. Muži sa radi pred vami predvedú. A to nie len preto, že by mali sklon byť nahí, ale čakajú na to, že budú pre vás hrdinovia aj bez kostýmu supermana. Dajte mu pocit výnimočnosti, keď pred vami stojí. Oplatí sa to. Splníte mu hriešny sen obdivu a uvidíte, že v ňom toho supermana prebudíte.

Čistá práca

Tak sa to volá v slovníku muža. Chvíľa, keď žena pri orálnom sexe nielen docieli vyvrcholenie, ale nepotrebuje papierové obrúsky. Všetko pekne prehltne. Nikto nevie presne prísť na to, prečo tento hriech chlapov privádza do rozkošníckeho šialenstva, ale mužom vidieť do mysle je nesmierne komplikované. Stačí len vedieť, že „čistú prácu“ žiadny neodmietne.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #sex #nevera #exhibicionizmus #hriech #spanking

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...