Roky single. Čo vám to dáva?

Všetko má svoje výhody. Aj single život. Ak vás trápi, na každú situáciu, ktorú vám prináša, sa pozrite z tej lepšej stránky.

18.10.2013 07:00
single, single žena Foto:
Všetko má svoje výhody. Aj single život.
debata (2)

Ráno sa zobudíte, vedľa nikto neleží. No a čo? Vnímajte to z lepšej stránky. V posteli si môžete robiť, čo chcete. Nemusíte vstávať skôr, aby vás partner nevidel nenamaľovanú. Nemusíte sa s ním milovať, „len pre pokoj v rodine“, ak to tak necítite. Nemusíte ísť dnes na večeru k jeho mame. A veľa iných činností, ktoré ste v predchádzajúcom vzťahu neznášali a nezvládali. Snívať však o polovičke môžete, teda musíte! Prebuďte sa s dobrým pocitom a predstavujte si, že tá druhá polovica vašej postele nie je prázdna. Potom sa však vráťte do reality. A užívajte si deň, ktorý strávite, hoci aj sama.

Pozrite sa na svoje rovesníčky. Prestaňte plakať a ľutovať sa. Porovnávať sa však môžete aj naďalej. Kým ony majú šťastné rodiny, nemohli robiť to, v čom sa darilo vám. Predstavte si, že vám závidia vašu kariéru, to, ako veľa ste toho stihli precestovať, kým ony prebaľovali bábätká, ktoré sa do ich života rodili jedno za druhým. Čo ešte všetko ste stihli? Všetko si vymenujte a prejavte vďaku za to, že vás to postretlo. Zároveň však nezavrhujte myšlienku, že vás nečaká to, po čom už tak dlho snívate. Všetko príde, keď to budete najmenej čakať.

Ak živíte myseľ tým, že ste nedokonalá osoba, kvôli tomu, že vám chýba druhá polovica, začnite sa liečiť. Vezmite si ľudí z okolia. Počítajte, či viac poznáte single ľudí, alebo tých, čo už životného partnera našli. Určite nebudete sama. Tým sa však neupokojujte. Keď je najhoršie, predstavte si, že máte pred sebou už málo času. A užívajte si toto obdobie naplno, lebo život je krátky. Na každú situáciu sa pozrite vždy z tej druhej, pozitívnejšej strany.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #single #single život #single žena

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...