Nechce vás, berie vás iba ako kamarátku

Nič nového pod slnkom, len si zbytočne namýšľate. Zobuďte sa!

14.10.2013 15:00
láska, kamarátstvo Foto:
On vás berie inak, ako vy jeho... Láska to nebude.
debata

Hoci vy si už pomaly začínate namýšľať, že vás miluje, on to vidí inak. Ako zistíte, že vás berie len ako kamarátku?

Má problémy so ženami a rád o tom s vami diskutuje. Chce počuť váš názor na to, čo robiť v tej či onej situácii. Vypočuje vás, pýta sa na váš názor, je stále zvedavý. Absolútne nevníma, že vy po ňom pozeráte akosi inak, stále si melie len to svoje. Jeho zrak aj myseľ sú zamerané na iné ženy a vy to stále akceptujete s túžbou, že sa to jedného dňa zmení. Ale nemusí to byť pravda, buďte opatrná.

Bez okolkov vás v bare upozorní, že nejaký muž pri vedľajšom stole na vás pozerá. A že vyzerá dobre, tak že by ste si s ním mohli neskôr zaflirtovať. Ak by mal o vás naozaj záujem, na takéto veci by vás určite neupozornil, ale strážil by vás ako oko v hlave. Alebo iná situácia – ste spolu s jeho partiou kamarátov a on vám celkom „okato“ dohadzuje jedného z jeho dobrých známych. Robil by to, keby mal o vás záujem?

K začínajúcej láske patria darčeky či milé prekvapenia. Ale on pre vás nič také nemá. Stretnutia sú dopredu presne dohodnuté, viete, kam idete aj čo tam budete robiť. A darčeky? Tak to ani len nemusíte očakávať. Muži sa vzopnú k takýmto výkonom naozaj len v momentoch, ak im o nejakú ženu skutočne ide – buď ju milujú alebo ju chcú aspoň dostať. A vy zrejme nepatríte ani do jednej z týchto skupín.

Je vždy priamy, nikdy nehovorí z cesty, nie je zaskočený či milo vystrašený… Akosi je stále rovnaký, taký rozvážny. Je to preto, že vy ho nikdy „nevykoľajíte“. Nemáte v sebe tú moc, že by sa pri vás musel červenať alebo cítiť ako malý chlapec. A to muži pri ženách, ktoré sa im naozaj páčia, majú. Dokážu sa správať ako malí chlapci, sú prítulní a plní prekvapení. Tak to väčšinou býva.

Nešetrí vás ani v momentoch, ktoré by si naozaj mohol odpustiť. Nechutnosti, nadávky či pikantné opisy kadejakých situácií, o ktorých by ste radšej ani nevedeli. Nemá pred vami zábrany, rovnako ako ich nemá pred svojimi kamarátmi. Berie vás ako „parťáčku“, ktorá všetko znesie, lebo on nemá prečo niečo hrať. Nemusí sa robiť lepším, než v skutočnosti je, lebo vás nemiluje a nepotrebuje ani zapôsobiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #omyl #kamarát

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...