Ak vám muž nevonia

Jedným z najväčších predpokladov, aby ste mohli s mužom vydržať je, že vám musí voňať.

14.10.2013 12:00
mužské nohy, zlý sex, smradľavý muž Foto:
Aj sex s mužom, ktorý nevonia, je komplikovaný a zlý.
debata

Príroda to akosi tak zariadila. Ak nám muž vonia, je to tiež dobrý predpoklad na splodenie zdravého potomka. Vnímajte to ako orientáciu. Mužom sa páčia ženské oči, prsia a zadky. My potrebujeme, aby nám muži voňali. Inak to nemá cenu. Ak vám muž, ktorý vás práve dobýja smrdí (čiže nevonia), bez výčitiek svedomia utečte. Nič lepšie totiž nemôžete urobiť.

Je jedno, či sa muž neumýva alebo je fajčiar. Tú vôňu, ktorá má byť pre nás kľúčová, nájdete za uchom, na krku. Potom vám muž začne voňať úplne celý. Ak si to časom skĺbite s vlastnosťami, do ktorých sa stihnete zamilovať, vznikne pred vami zmysluplný celok. Voňavé klbko, o ktoré nebudete chcieť prísť. Inak sa to volá aj láska…

Lenže nebojte sa. Určite sa vám nestane to, že stretnete muža, ktorý sa vám bude páčiť mimoriadne. Čas strávený s ním nebude zabitý, len do postele s ním nebudete chcieť vojsť. Ani nebudete poriadne vedieť pomenovať. Pretože muži, ktorí nám nevoňajú, nám na sto percent prekážajú aj v iných ohľadoch. Banovať za mužom, ktorý nám nevonia, jednoducho nie je možné.

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa muža #smradľavý muž

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....