Muž v znamení váh: Utečie, ak neupracete!

Podobne, ako žena v znamení váh, aj muž je poriadne váhavý. Nad otázkou "spraviť to či ono" dokáže stráviť hodiny, týždne a občas aj mesiace...

08.10.2013 15:40
debata
Váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
muž v znamení váh Váhy.

Poradí, pomôže a je spravodlivý. Aj to je muž narodený v októbri, v znamení váh. Hoci nemá rohy, aj on dokáže byť poriadne tvrdohlavý, no stále stáť pevne nohami na zemi. Pre ženu nie je peklom, ale v mnohých smeroch darom. Má totiž mnoho z toho, že ženy hľadajú. Je milým spoločníkom a navyše je aj charizmaický gentleman, ktorý vie ženu vypočuť a utíšiť.

Keď sa zoznámi so ženou, väčšinou má zmätok z toho, ako veľa možností má, ako v randení pokračovať. Tam už hrá tá jeho váhavosť, ktorú celý život nenávidí. Zaujať ju už teraz, či potom? Hrať sa na záhadného? Pootvárať si zadné vrátka? A chcem ju vôbec? Stáva sa, že muž v znamení váhy toho akosi veľa na začiatku pokazí. Práve pre jeho váhavosť, intuíciu, ktorá mu nič nenašepkáva!

Vo všeobecnosti má však muž v tomto znamení rád ženy a keď bude na ne niekedy v starobe spomínať, určite ich nespočía na prstoch jednej ruky. Ale to nepatrí k jeho pozitívam. Ľahko sa mu týmto štýlom stane, že prehliadne pravú lásku, minie sa s ňou, pretože on veľmi rád flirtuje. A nielen so ženami, ktoré sa k nemu hodia, samozrejme. Žena je preňho tvor, ktorý rád skúma.

Na čom si dáva záležať doma, je poriadok, vôňa a čistota. Prekáža mu to až do takej miery, že je schopný začať z takéhoto domova utekať. A vtedy je úplne jedno, o akú harmóniu sa mienite postarať. Neporiadok preňho znamená začiatok konca. Až tak! A ak má byť pravidlom, je to hotová katastrofa. Mimoriadne mu záleží aj na tom, aby veci spolu ladili. Napríklad farebne. Astrológovia to vysvetľujú tým, že si pýta trochu harmónie – práve preto, že je váhavá váha plná rozporov a zmätku v duši.

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie Váhy #muž v znamení Váhy #váhavý

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...