Skúste nadčasový sex. Baví naveky!

Nemyslíme tým polohy, čo sú tu už od nepamäti. Ani hry, ktoré sme už toľko ráz skúšali a patria do sexuálneho inventára. Myslíme sex, ktorý je atraktívny vždy znova a znova.

24.09.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Využite s partnerom každú možnosť prežiť intímne okamihy.
debata

Nepotrebuje oprášiť, stačí len zavrieť oči a vždy vás baví. Nuda ho neohrozuje a nehrozí ani rutina. Chcete ho objaviť? Skutočne existuje.

Zmysly na maximum

Stály partner má mnoho milostných výhod, ale medzi negatíva patrí damoklov meč rutiny. Málokto dokáže partnera dlhodobo stimulovať celé roky. Nadčasový sex počíta aj s touto maličkosťou a nie je vôbec zložité ju vystrnadiť z postele. Použite zmysly, ktoré už mierne ochabli tým, ako poznáte aj dotyky a kroky stabilného partnera. Zavrite oči a prežívajte každý dotyk. Každé pohladenie naplno, akoby to bolo prvý raz. Odborníci na myslenie tvrdia, že sústrediť zmysly iba na zvuk, čuch, chuť a najmä prijímanie hmatových impulzov vie človeka dostať až na prah hypnózy. V tejto fáze sa milujete síce s milovaným, ale dostatočne vzdialená od neho, aby ste si užili len to, čo vám núka telo. Nuda nehrozí. Nikdy. Pretože dráždenie tých správnych miest a sústredenie sa na ne, ešte nikoho nikdy neomrzelo.

Top polohy

Je úplne zbytočné hovoriť o obľúbených, najlepších, najľahších či najrozkošnejších. Traduje sa, že žiadna žena nezažije pravé milovanie, pokiaľ si nenájde svoju vlastnú, top orgazmickú polohu. Tú je potrebné zaradiť do každého čísla. Je to akoby sa vám zunovala čokoláda, alebo obľúbené jedlo. Budú to skrátka tie kúsky života, pri ktorých pocítite, že rada žijete. Nie je nič krajšie ako začať s polohou, ktorá vás dovedie k vysnívanému pocitu blaženosti. Nájdite tú svoju. Listujte knihou Kamasútry, experimentujte a dajte vášmu telu to, čo potrebuje.

Nebojte sa nových vecí

Nadčasovosť je atraktívna aj preto, že vždy môže ponúknuť niečo netradičné. Sex sa jednoducho nekončí orálom, misionárom a jazdeckou polohou. Zahoďte predsudky, škrupule, ostych aj nohavičky. Využite s partnerom každú možnosť prežiť intímne okamihy. Buďte ako malé deti, ktoré testujú svoju lásku, skúšajú nové méty. Aj preto má mládež omnoho častejšie sex ako páry s vlastnou spálňou, obývačkou a bytom. Nenechajte sa odradiť bežnou konvenciou a štandardom. Ten je rutina, ktorá nikomu nevonia, ale každý sa chce tváriť ako džentlmen. Nadčasovosť je o tom, že hoci všetko poznáte, stále je niečo nové, čo vás v milovaní prekvapuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #intimity #orgazmus

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...