Keď vyprchá zaľúbenie, je po paráde?!

Má v hlave iba vás, ostatný svet nevníma a vy si tiež v tejto príjemnej atmosfére neviete predstaviť krajší stav?

24.09.2013 14:00
láska, vzťah, romantika, zaľúbenie Foto:
Stavajte vo vzťahu pevnejšie piliere, ktoré ním neotrasú.
debata

Ani pripustiť, že sa to môže zmeniť? Užívajte si to naplno, nebude to večne! Aby ste však neutŕžili príliš tvrdú facku reality, pripravte si taktiky, ktorými získate jeho oddanosť.

Zamilovanosť je fuč, čo teraz?

Keď prestane byť vami zaslepený a posadnutý, môže sa nad vzťahom zmrákať. Najmä vtedy, ak je jeho záujem založený na povrchných hodnotách – ak je to sebec, ktorý chce iba pozlátko a pri vzájomnom fungovaní sa nemieni podieľať na rozložení povinností a starostí, ak túži len po radovánkach a keď vyvstanú problémy, viní za napätie a neúspech vás. Prečo takto zmýšľa, kam sa podela jeho zaľúbenosť? Jednoducho sa vyparila hneď, ako musel riešiť aj menej príjemné záležitosti! Zrejme nie je stavaný na vážnejší a zodpovedný vzťah, preto od neho ani viac neočakávajte, predídete tak sklamaniam a trápeniu.

Bol do vás blázon? Nie je to najvyššia hodnota!

Zaľúbenie vyprchá po čase i tam, kde sa ľudia majú radi a ctia vyššie hodnoty vzťahu. Ak tu existuje láska vo forme vzájomnej úcty, tolerancie a ešte i fyzickej príťažlivosti, nemusíte plakať za obdobím, kedy z vás šalel a bol celý paf. Čím skôr rátajte s tým, že zamilovanosť trvá iba určitý čas a stavajte vo vzťahu pevnejšie piliere, ktoré ním neotrasú. Pamätajte, že ak chcete prijímať, musíte i dávať, preto nešetrite pozitívnymi signálmi, prejavujte priazeň, ukazujte mu najmä svoje silné stránky a o kvalitu vzťahu sa nebudete musieť až tak obávať. Ak je to inteligentný a uvedomelý človek, určite to ocení a rovnako dá i on zo seba to najlepšie, verte tomu.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #zaľúbenie #romantika

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...