Vyberte si milenca podľa jeho slovníka

Nahliadnuť do nohavíc sa len tak nedá a rečiam chlapov možno málokedy veriť. Odhliadnite od zmyslu slov a zamerajte sa na obsah slovníka.

14.09.2013 08:00
láska, vzťah, milenci Foto:
Vyberaný slovník a pokojný hlas sú prejavmi čestných džentlmenov.
debata (1)

Ten prezradí o mileneckých kvalitách dosť, aby ste vedeli, či uveriť slovnému „nadpriemeru“, alebo ho odsúdite tam, kam patrí väčšina pivných rozprávačov – k chvastúnom.

Jemný a intelektuál

Používa odbornejšie výrazy a možno nie všetkému rozumiete, ale vyznieva to zaujímavo? To je chlap, ktorého potrebujete v posteli. Pozor len, aby to nebol suchár nadupaný poučkami. Ten by vedel o sexe teoretizovať, ale to naozaj nie je to, čo potrebujete. Ak je jeho slovník prešpikovaný aj vtipnými poznámkami a úsmevmi, aj sex bude na vysokej úrovni.

Negatívny

Nie je to slovník v pravom zmysle slova, ale do istej miery ide o výber slov a myslenia. Niektorí muži sú nastavení na neustále sťažovanie, negatívne slová, odmietanie, nadávanie, ponosovanie. Milenci sú to podpriemerní a nehovoriac o ich erekcii. Negatívne naladeným mužom s príznačným slovníkom klesá mužstvo omnoho rýchlejšie ako optimistom.

Rýchly sled zbytočných rečí

Určite ich poznáte. Sú tak trochu miláčikmi večierkov, pretože vedia hovoriť stále dookola aj keď sa nikomu nič nechce. Ústa majú plné balastu, a to sa môže zdať na prvý pohľad atraktívne. V posteli sa to nakoniec nemusí skončiť dobre. Obvykle sú to muži zameraní na seba a to nie je to, čo by ste od milenca očakávali. A to ani nehovoríme o tom balaste, ktorý vie namiesto naozajstných výkonov vtrepať do postele.

Baník

Dochucuje si šťavnatou nadávkou každý výrok, inak by z neho vychádzali len holé vety. Nie je príliš zameraný na slovný prejav. A také kvetnaté to bude aj v sexe. Pri mužoch „baníkoch“ zistí nejedna žena, že veľkosť nástroja nie je to najdôležitejšie. Nejdú vás predsa rozbiť ale pomilovať. K tomu je potrebná aj tá správna atmosféra, ktorú u muža so slovníkom tretej cenovej určite nenájdete.

Vyberaný slovník, pokojný hlas

Ide o prejav takzvaných čestných džentlmenov, ktorých treba loviť v mútnych vodách bežných chlapov naozaj dlho. Hlas majú pokojný. Nebežia ústami ani nie sú príliš radi v centre pozornosti. Práve o nich sa hovorí, že tichá voda brehy myje. Nehovoria veľa, ale keď príde k činom, vedia sa obracať.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #milenec #slová #slovník #vyjadrovanie

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...