Fatálne omyly vo vzťahu k mužom!

Skúste sa im vyhnúť ako pri nadväzovaní vzťahov, tak aj pri plavbe spoločným životom.

10.09.2013 07:00
láska, zvádzanie, rande Foto:
Správajte sa čo najprirodzenejšie. Nesmierne to funguje.
debata

Je omnoho krajšie prechádzať ružovým sadom, ako sa predierať tŕním. Dostaňte ho ľahšie, rýchlejšie, vyhrajte nad konkurentkami a vo vzťahu sa predstavte ako pani dokonalá, po ktorej vždy túžil. Pretože muži nie sú nároční na život, akurát netreba príliš stúpať na ich citlivé miesta.

Nepreháňajte to s náklonnosťou

Rozbúcha sa srdce, tvár zaleje červeň, prechádza okolo vás ten pravý a vaše správanie sa okamžite zmení. Najväčší lapsus, ktorým dáte mužovi jasne najavo, že vás roztápa už len pohľadom. Upokojte motýle v bruchu a prejdite na úplne bežnú konverzáciu. Slovné výmeny a sympatie odhaľujte postupne. Aby mal partner pocit, že vás tak trochu dobýja, hoci brána k srdcu je už aj tak otvorená. Správajte sa čo najprirodzenejšie. Nesmierne to funguje.

Zápasíte s komplexom

Už do rozhovoru s mužom vstupujete s obavami, aby si nevšimol nebodaj nedokonalosti na vašom tele? Je treba pochopiť, že dokonalosť neexistuje. Ide len o to, čo komu vyhovuje pri pohľade aj dotyku. Paradox je, že pokiaľ pri randení svoje nedostatky skrývate, vo vzťahu zvyknú o nich ženy dookola hovoriť, až s nimi jednoducho muž začne súhlasiť. Inak by si nič nevšimol, ale poznáte to. Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou. Neustále presviedčanie muža o veľkom zadku, tučných stehnách, malých prsiach a kadečom nakoniec príjme za vlastné.

Netlačte na pílu

Nechajte mužovi priestor. Ak ste sa rozhodli vyštartovať po princovi na bielom koni, určite ho nežeňte ako olympijská džokejka. Podobné je to aj vo vzťahu. Nemusíte mu dýchať na krk ako zlodej slobody. Úplne postačí, ak sa slobodne rozhodnete byť spolu a verní. Prílišný tlak muža desí. Šťastný je v klíme slobody a v takom vzťahu bez pút paradoxne omnoho dlhšie vydrží.

Nechcete spraviť chybu

Vždy si vytiahnete pri skúške otázku, ktorú celou silou nechcete a čím viac sa snažíte nespraviť chybu, tým viac sa začnú kopiť trápnosti. Murphyho zákonitosti fungujú, preto je umením premeniť chyby na vtip a nebáť sa ukázať, že krása, nežnosť a bežný život sú práve o chybách a tom, ako si ich pomáhame naprávať.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #omyl #rande #náklonnosť #komplex

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...