Ako sa mu správne hrať s pohlavím?

Na menej podstatné veci v živote máme školenia aj knihy. V otázke ako sa dotýkať partnerovho penisu a spôsobiť mu rozkoš, tápeme.

04.09.2013 07:00
predohra - ako sa hrať s jeho pohlavím Foto:
Muži na predohru príliš nedbajú, ale ak sa ide jemne na ich pohlavie, idú sa zblázniť od radosti.
debata

Skúsené milenky už totiž vedia, že milovanie, to nie je roztiahnuť nohy, ale komplexný systém erotickej starostlivosti. Mapa rozkoše po penise sa preto zíde každej.

Postupne a s nehou

Muži na predohru príliš nedbajú, ale ak sa ide jemne na ich pohlavie, idú sa zblázniť od radosti. Najlepšie je začínať okolo semenníkov. Láskanie týchto miest je veľmi atraktívne. A na začiatok dokonalé. Príjemné pocity, ktoré nie sú príliš intenzívne, ale pripravia mužský penis na príchod rozkoše.

Ruky aj ústa

Zlatá kombinácia pre pohlavie každého muža. Pery a jazyk sú určené na telo penisu, zatiaľ čo ruky by nemali podopierať hlavu, ale hladkať a jemne masírovať semenníky. V tomto láskyplnom zovretí by vám partner vystavil aj certifikát z uspokojenia. Mimochodom dodajte si odvahy. Nemusíte sa masážou obmedziť len na oblasť penisu, pokojne rukami zamierte aj bližšie k análnemu otvoru. Masáž týchto partií je vysoko intímna, nervové zakončenia vysoko citlivé a radosť z toho, ako pristupujete k jeho potešeniu, je nesmierna.

Bod G

Ten mužský hľadajte tam, kde sa spája uzdička so žaluďom. Veľmi jemné, ale intenzívne dráždenie jazykom miluje. Toto je jeho bod G, ktorý treba rozhodne zapojiť do akcie, ak chcete, aby pomocou vašich pier dosiahol plnohodnotné vyvrcholenie.

Striedanie nežnosti s drsnosťou

Jediné čo muži radi nemajú, je monotónnosť a to aj v oblasti dráždenia. Nastupujte s nežnosťou, jemnosťou, ale pomaly prilievajte vášeň. To je základ prístupu k chlapovi. Počúvajte jeho reakcie, sám vám napovie, čo je pre neho najlepšie a začne sa mierne hýbať, ak bude chcieť zmeniť rytmus. Pokojne preraďte na vyššiu rýchlosť, prípadne intenzívnejšie sanie. Ale pozor, tesne pred vyvrcholením je dobré spomaliť a vtedy si partner vychutná veľké finále.

Využite všetky možnosti

Nie je to len žaluď, alebo semenníky. Od análneho otvoru prechádzajte po celej intímnej zóne muža. Striedajte intenzitu a rovnako aj miesta a technika dráždenia. Ženské ruky a ústa musia spolupracovať, iba tak sa dostanete do najvyššej ligy.

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #pohlavie #hrať sa s penisom

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...