Nikdy rozchod neľutujte! Asi to tak malo byť

Stáva sa vám presný opak? Že kým vy sa ešte potrebujete zabávať, on už potrebuje seriózny vzťah?

03.09.2013 13:00
vzťah, láska Foto:
Ilustračné foto.
debata

Smutné rozchody

Najsmutnejšie sú rozchody, kedy sa vo vzťahu každý snaží o niečo iné. On by sa už rád oženil a ona by chcela ešte cestovať. Býva to však, žiaľ, aj naopak. Taký rozchod býva veľmi bolestivý, pretože v mnohých prípadoch sa dvaja ľúbia. Postretlo to aj vás?

Nikdy neoľutujete

„Mala som 22 rokov, keď som stretla 29-ročného chalana, ktorý sa už chcel ženiť. Ani nemal problém o tom rozprávať. Rodina bola jeho snom,“ povedala Veronika, ktorá mala pred sebou úplne iné plány. Manželstvo tam bolo, ale niekde veľmi, veľmi ďaleko. Predtým chcela skončiť vysokú školu a potom ísť do zahraničia, aspoň naučiť sa jazyk. Veď vydať sa v takom mladom veku, to bola pre ňu hotová nočná mora. Lenže keď sa po piatich rokoch vrátila zo sveta, jej objekt už bol dávno ženatý s inou a mal dvojročnú krásnu zdravú dcérku. „Žiarlila som. A mučila som sa tým, že som mohla byť jeho.“ Až po rokoch si uvedomila, že človek by si nemal nikdy nič vyčítať. Že to tak malo byť, pochopila až vtedy, keď stretla svojho osudového človeka.

Malo to tak byť

Túto vetu si obľúbte a keď sa s ňou naozaj naučíte žiť, váš život bude ľahší. Pretože vďaka tomu uveríte myšlienke, že všetko osudové si vás nájde (ak to tak má byť) a všetko ostatné, čo do vášho života nepatrí, sa tam vyskytlo len preto, aby ste sa niečo dôležité naučili. Ak nie o chvíľu, tak určite po rokoch prídete na to, čo ste sa mali naučiť a budete za to dokonca vďačná.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #osud #smutno na duši

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....