Žena v znamení panny: Precízna detailistka!

Astrológovia ju vykresľujú skutočne divoko. Vraj vie zo dňa na deň opustiť starý život, v prípade, že sa jej zunoval a naskytlo niečo nové.

03.09.2013 10:00
debata

Šťastie príde

Pretože žena v znamení panny nikdy neprestane veriť, že pred sebou má šťastie, ktoré si kedysi vysnívala. Jej ani nenapadne, že sa s ním môže minúť, jednoducho, že ju nestretne. Celý život ju vytrvalo posilňuje myšlienkami.
Žena v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
panna Žena v znamení panny.

Aká je?

Žena v znamení panny nepatrí k najodvážnejším, skôr pôsobí zakríknuto a hanblivo. Slovo pôsobí je asi dosť dôležité v tejto súvislosti. Pretože skôr prekvapí podľa hesla „tichá voda brehy myje“. Prekvapí tým, že sa vie pomstiť, ak to uzná za vhodné. Vôbec sa tomu neštíti. Ide cez mŕtvoly – ak zacíti, že keď ich prejde, čaká ju tam niekde šťastie, na ktoré čaká.

Muž si užije

Aby pri nej muž neprišiel o nervy, mal by sa čo najskôr vyrovnať s tým, že žena-panna je detailistka a perfekcionistka a radšej to vnímať ako výhodu ako nevýhodu. Uľahčí tým život sebe aj jej. Mohol by sa tiež pripraviť na to, že nikdy nebude celkom jeho. Táto žena totiž nemá problém opustiť ho, ale takým spôsobom, že to nikdy neoľutuje. Znamená to, že to urobí hoci aj necitlivo, lebo to, čo ju v tej chvíli bude zaujímať, bude len ona sama. Do čoho sa s touto ženou ešte neoplatí púšťať, sú tiež hádky. Vždy vyhrá.

Príliš ženská

Žena v znamení panny je dáma so všetkým, čo k tomu patrí. Ak si nájde priateľa, potrebuje, aby bol gentleman a správal sa slušne. Ona totiž nemá pochopenie pre vulgárnych mužov. Nepáčia sa jej ani nedbalci či zafúľanci. Jednoducho, to sú veci, ktoré by neprehliadla a netolerovala. Lebo jej sa páčia oholení a voňaví muži. Iných odmieta akceptovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena v znamení panny #panna

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...