Stále sa z rozchodu nespamätal?

A je celkom možné, že ešte viac sa nevyrovnal s tým, že kým on doma trpí (nielen po večeroch, ale aj cez deň), vy už žijete nový život.

02.09.2013 18:00
sad man Foto:
On stále smúti, no vy ste už za vodou.
debata

Pre vás to je už dávno ukončené, potrebovali ste zo vzťahu len elegantne vycúvať. Spočiatku ste mali pocit, že sa vám to podarilo. Obom sa vám uľavilo. Aj vás to prekvapilo, ako ľahko to celé prešlo. No po čase sa vám priateľ ozval. Pretože on to nepredýchal. A chce vás evidentne späť.

V takomto prípade veľmi citlivo vnímajte signály, dajte na svoju intuíciu. Snažte sa rozpoznať, či chce späť vás, alebo jednoducho, potrebuje pri sebe niekoho. Zistite, či tou, ktorú nosí v hlave ste vy, alebo by to mala byť hocijaká iná žena, ktorá však ešte do jeho živoa nevstúpila. Ak však viete, že on nemá byť ten, kto ozdobí vašu budúcnosť, buďte nekompromisná. Možno dnes to tak nevidí, neskôr to však ocení.

Ak to bude potrebovať (a bude k vám slušný), stretnite sa s ním. Takým stretnutím môžete pomôcť uľahčiť rozchod. Znova a opakovane sa porozprávať o tom, prečo sa to stalo, prečo to už opäť nechcete. Dajte mu najavo aj to, že ste si ho vo vzťahu vážili a že vo vašej pamäti zaujme popredné miesto. Vyberajte čo najmenej bolestivé slová, no nevkladajte do nich nádej, aby si to nebodaj nevysvetľoval zle.

Ak vás však psychicky vydiera a vypisuje vám, že ste mu zničili život, príšerne ste mu ublížili a že vám nikdy neodpustí, jednoducho nereagujte. Opäť je to to najlepšie, čo môžete spraviť, iný recept ako ticho na to neexistuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť z rozchodu

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...