Veriť sukničkárovi a cítiť sa výnimočná – strata času!

Poznáte dôverne jeho pestré súkromie, viete o tom, že nie ste jediná v zozname a predsa ho zbožňujete, pričom veríte, že ste iná ako ostatné?

31.08.2013 08:00
láska, vzťah, sukničkár Foto:
Najhoršie na sukničkárovi je, ak vám dáva plané nádeje.
debata

Signály, ktoré vám dáva, môžu byť falošné a ak vám nedáva žiadne, neidealizujte si ho!

Ste jedna z mnohých a zamilovaná?

Možno vám istý čas vyhovoval vzťah založený na príležitostnom sexe, rešpektovali ste pravidlá a užívali si. Ak však nie ste úplne bez citu, dlho to nedokážete zvládať s vedomím, že sa o neho delíte s inými ženami, že mu slúžite iba ako nepravidelný relax. Nemusí sa to stať, ale ak sa zamilujete, máte problém. Najmä vtedy, ak on necíti to čo vy.

Hrá na vás lásku

Najhoršie na sukničkárovi je, ak dáva plané nádeje. Keď je k vám štedrý v posteli, ťažko uveríte, že to s vami nemyslí vážne, že nie ste pre neho výnimočná. Nestály chlapík, ktorý sa vám zdôveruje so svojim osudom a oceňuje, ak akceptujete jeho príbeh, si dôverníčky nevyberá. S najväčšou pravdepodobnosťou namotáva rovnako všetky ženy, ktoré ho zaujímajú ako objekt jeho sexuálnych chúťok.

Túžbou po svadbe si ho nezískate

Viete čo je to za kvietok, vaše srdce naň reaguje a chceli by ste viac, než iba občasné stretnutia podľa nálady. No ak vás nemiluje, nevynútite si to. Situáciu zhoršuje vaša snaha votrieť sa mu pod kožu, zblížiť sa s jeho známymi či rodinou, omieľanie svadby a plánovanie detí. Hrajte s ním nezáväznú mileneckú hru, ale iba ak sa cítite dobre a máte pocit vzájomnosti. Hneď ako vás jeho správanie núti ponižovať sa a vnucovať, skroťte svoje nároky a iniciatívu. Inak budete len ďalšou ohrdnutou, sklamanou, naštvanou, zatrpknutou!

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Dôvera #sukničkár

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....