Prečo milenky ženatých mužov stále dúfajú

Tak ako tu bola od nepamäti nevera, tak s ňou takmer ruka v ruke kráčala i nádej mileniek, že raz sa stanú manželkami.

30.08.2013 07:30
láska, vzťah, nevera Foto:
Milenky svojim milencom z neznámeho dôvodu stále veria.
debata

Stará múdrosť však vraví, že ak sa z milenky stane manželka, miesto milenky zostane voľné.

Nuž, niečo na to pravdy asi bude. Najmä, ak si ženatý muž udržiava roky mimomanželský pomer. Prečo to robí on, to by sme ešte dokázali pochopiť. Vedie ho k tomu povaha, slabosť odolať peknej samičke či jednoducho stereotyp v manželskom živote. Záhadou však zostávalo, prečo si slobodná a pekná žena nájde ženatého milenca a roky dúfa, že sa stane jeho ženou.

Zisťovali sme u mileniek, prečo tajne dúfajú, že ich milenec odíde od manželky. Z nášho prieskumu sme sa dozvedeli tri najväčšie dôvody, prečo roky randia so ženáčom. Nech sa však na to pozrieme z akéhokoľvek uhla pohľadu, do očí bije jedno veľké slovo – NÁDEJ. 100% týchto žien samé či s pomocou milenca dúfajú, že raz sa i ony stanú zákonitými manželkami.

1. Živia v sebe nádej, že raz.....

Napriek tomu, že už všetci naokolo si ťukajú na čelo a neveria, že on opustí kvôli nej rodinu, ona stále dúfa, že jej to proste raz vyjde, ona bude tá šťastná výnimka, potvrdzujúca pravidlo.

2. Povedal mi, že ma miluje, ale teraz nie je najvhodnejší čas odísť, lebo…

Dosadiť môžete čokoľvek. Deti sú malé, žena nemá prácu, máme ešte hypotéku a podobne. I keď tieto výhovorky sú už notoricky známe, milenky im z neznámeho dôvodu stále veria. Nie, nie sú hlúpe, ani nežijú v informačnom vákuu. Len im jednoducho chcú veriť.

3. Jeho rodičia sú starí, chorí a jeho rozvod by neprežili

Toto je jeden veľký špekulatívny a vypočítavý blud, ktorému, bohužiaľ, milenky veria. Dokonca v milencovi vidia zodpovedného a empatického syna, ktorý nechce ublížiť svojim rodičom. A tak, i keď to znie minimálne morbídne, čakajú na smrť cudzích ľudí, aby ony mohli byť šťastné. Len akosi zabúdajú, že je to len výhovorka a po nej príde ďalšia.

I takto sa dá klamať

Kamil z Bratislavy „korčuľuje“ medzi milenkou a manželkou už 8 rokov. Pri milenke nadáva na manželku a vykresľuje ju ako neschopnú a škaredú ženu. Manželke zas tvrdí, že milenka ho obháňa, nevie sa jej zbaviť, stále mu telefonuje a obťažuje ho. Chcete vedieť pravdu? Manželka je krásna inteligentná žena, ktorá má doma tip top domácnosť. Milenka ho rozhodne neobháňa, on je iniciátorom všetkých ich stretnutí. Keď to chce milenka zabaliť a odísť od neho, Kamil ju požiada o ruku, chce, aby mali spolu dieťa či vyberá nehnuteľnosť, kam sa spolu nasťahujú. Keď búrka prehrmí, plány, samozrejme, padnú. Už osem rokov mu to veria obe.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #nevera #milenka

+ Hydratácia je kľúčom nielen k zdraviu, ale aj k dobrej nálade a energii.
Nemusí byť vždy všetko len podľa vás,...

+ Ak sa dnes necítite dobre, zostaňte radšej doma, neriskujte.
V prípade, že si zoberiete pár dní voľna, firma to...