Kedy mužovi za žiadnych okolností nevolajte

Voláte mu, keď vám je smutno, i vtedy, keď od neho niečo potrebujete. A odrazu si ani neuvedomíte, že dnes to bol už siedmy telefonát od vás k nemu.

20.08.2013 12:00
láska, vzťah, telefonovanie, volanie Foto:
Byť kontrolovaný partnerkou či manželkou nie je snom žiadneho muža.
debata

Muži nemajú radi, ak ich partnerky neustále obťažujú telefonátmi. Samozrejme, v čase zamilovanosti je prirodzené, že si telefonujete častejšie a dlhšie, ale toto obdobie zvyčajne nepresiahne viac ako pol roka. Následne sa telefonáty ustália na jeden či dva krátke hovory denne. Sú však ženy, ktoré potrebujú mať svojho partnera neustále „v dohľade“, a tak si telefónni operátori medlia ruky a napĺňajú vrecká. Ak by sme však odmysleli ekonomickú stránku veci, verte, že byť kontrolovaný partnerkou či manželkou nie je snom žiadneho muža. Skôr naopak, väčšine mužov takéto správanie riadne dvíha tlak.

Tri situácie, keď si telefonát radšej premyslite

Kedy prídeš zlatko?
Predstavte si situáciu, že váš zákonitý sa vybral s kamarátom na pivko či kofolu. Ešte si ani poriadne nesadli a už kamarátovi zvoní mobil a jeho polovička zisťuje či v poriadku prišiel. Po uistení, že áno, mu už nič nebráni komunikovať s vašim mužom. Alebo žeby áno? Práve v najlepšej debate volá jeho drahá opäť s otázkou, čo mu má navariť, keď príde domov. S odpoveďou „hocičo“ sa iba tak ľahko neuspokojí a tak telefonát trvá dlhšie. Tieto situácie sa v pravidelných intervaloch približne každých dvadsať minút opakujú. Samozrejme, vždy s inou otázkou. Naštvaný je kamarát i váš muž, ktorý si chcel len podebatovať. Namiesto toho sa dozvedel milión nepodstatných vecí o kamarátovej rodine.

Naša rada: Keď je váš drahý vonku s kamarátmi, volajte mu iba vtedy, ak je to naozaj nevyhnutné. Za takéto situácie sa považuje požiar, potopa či ak treba s dieťaťom bežať na pohotovosť.

V práci musím pracovať
Ani volania do práce váš partner nebude dlho tolerovať. Najmä, ak nemá vlastnú kanceláriu, často navštevuje klientov, prípadne pracuje v banke, na polícii, v ozbrojených zložkách a podobne. Navyše, veľa nadriadených netoleruje súkromné telefonáty svojich zamestnancov počas pracovnej doby. Veď ho predsa neplatia za klebetenie s manželkou. Ak naozaj neviete odolať nutkavému pocitu zavolať mu a zistiť ako sa má, spravte to počas obedňajšej prestávky, prípadne pošlite jednu sms.

Naša rada: Najlepšou alternatívou je dohoda, že sa vám počas dňa ozve sám v čase, keď bude mať menej práce.

Nevyrušovať, pozerám športový zápas
On je doma a vy s deťmi u svojej mamy alebo na služobnej ceste alebo… proste kdekoľvek. Muž si zapne televízor a začne sledovať „formulu“, zaujímavý dokument či televízne noviny. A do toho mu vy zavoláte a chcete sa rozprávať, rozoberať rodinnú situáciu, posťažovať sa na sestru. Nuž, povieme vám úprimne, za toto by chlapi vraždili. Najmä ak vás upozorní, že „Zlatko, zavolám ti neskôr, práve mi ide F1-ka“ a vy štebocete ďalej bez toho, aby ste sa započúvali, čo vám rozpráva on. V tejto chvíli si pílite pod sebou už i tak veľmi tenký konár.

Naša rada: Otvoriť si program televízie a ak v ňom ide niečo, čo má ten váš rád, radšej zavolať vo vhodnejšom čase.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #telefonát #prenasledovanie

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...