Kde možno robíte chybu vo vzťahu?

Urobili ste chybu vo vzťahu a bojíte sa, že niet cesty späť? Tu je zopár tipov, čo váš vzťah pomôže vyliečiť.

15.08.2013 17:00
vzťah, problémy vo vzťahu Foto:
Kríza? Ešte existuje riešenie!
debata

V prípade, že kríza prišla prirýchlo, pouvažujte nad týmito bodmi:

Tlačíte naňho

Možno, že „cukol“, pretože na jeho vkus idete naňho prirýchlo. Skúste sa upokojiť a od všetkého sa na chvíľu odosobniť. Ak cítite, že sa blíži kríza, odmlčte sa. Bude to preňho znamenať potrebný čas, kedy by si mal ujasniť svoje myšlienky.

Chce slobodu

Doprajte mu ju a on sa vám za to odvďačí. Len málo chlapov trávi čas iba s partnerkami. Ti „zdraví“ idú radi aj na pivo s kamarátom a trávia čas v spoločnosti, kde jednoducho ženy nie sú vítané. Mali by ste sato naučiť rešpektovať. Budete vo vzťahu šťastnejšia.

Len pomaly

Nie, nemrháte časom, ak neviete, na čom uňho ste. V prípade, že si doma tajne kujete plány typu rodina, bábätko, snívajte pokojne ďalej. Ak však nie ste ešte predstavená jeho rodičom, nepoznáte jeho súrodencov a ani kamarátom, o takejto možnosti sa nezmieňte ani teoreticky, ani náznakom.

Je tu aj on

Možno vkuse hovoríte len o sebe. A jemu chýba pozornosť. Zamyslite sa nad tým. Aj muž potrebuje rozprávať o práci, vychutnať si s vami dobrú večeru, no skrátka, občas túži po pocite, ktorý by ste mu mali dopriať. Aby sa to vo vzťahu točilo chvíľu len okolo neho, nielen okolo vás.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #chyby vo vzťahu #problémový vzťah

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...