Keď nám muž prirýchlo odíde zo života...

Reč je samozrejme o láske, ktorá nám zlomila srdce. Chceli sme ju mať navždy, no ono sa to nejako rýchlo všetko rozložilo. Ako sa z toho čo najrýchlejšie vystrábiť?

13.08.2013 16:00
zlomené srdce Foto:
Zlomené srdce.
debata

Iba na chvíľu?

„Najviac mi vždy pomohlo, keď som si uvedomila, že sú ľudia, ktorí nám prídu do života iba na chvíľu. Je to skutočne pravda,“ skonštatovala 27-ročná Oľga, ktorá vyskúšala všetko po tom, čo ju priateľ opustil kvôli inej. A to už mali spoločnú hypotéku a jasné plány do budúcnosti. Chodila k psychologičke. Stále sa nevedela vyrovnať s tým, že ju skrátka vymenil za niekoho iného a hlavne, že ich spoločná etapa sa skončila.

Čas to vyrieši

„Veľa vecí som ľutovala, hlavne to, čo sme nestihli a potom to, čo som vo vzťahu pokazila, čo som mohla urobiť inak a nespravila som,“ pokračuje ďalej Oľga. Podobné myšlienky má asi po rozchode každý. „Vedela som, že čas všetko vyrieši, ale na mňa to akoby neúčinkovalo. Po troch mesiacoch po rozchode som sa "spamätala“ a uvedomila som si, že mi je horšie ako tesne po rozchode."

Malá vlastná hra

Postupne si Oľga začala uvedomovať, ale aj tomu veriť, že každý človek vstúpi do nášho života, aby nás niečo naučil. „Začala som si hrať takú malú vlastnú hru. Pomohla mi kamarátka, ktorú opustil manžel a mala oveľa viac rokov ako ja a žiadnu profesiu. Keď som sledovala jej život, ako krásne z toho vyšla a akú pravú lásku potom stretla, úplne ma to vyliečilo.“

Iná žena

Tiež verí myšlienke, že to dobré si musíme zaslúžiť. „Pokúšala som sa zo všetkým síl odosobniť od toho, že on ma kvôli niekomu opustil, že súčasťou jeho života bude odrazu nejaká iná žena. Začala som veriť skôr tomu, že toto sa udialo preto, aby mi do života prišlo niečo krajšie, lepšie. Stane sa to, keď budem trpezlivá a toto zlé nechám zo svojho života celkom odísť,“ zhodnotila Oľga.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #zlomené srdce

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...