Sex už bol, teraz chcete vzťah?

Vyspať sa s mužom v deň, kedy ste sa zoznámili a následne zistiť, že si s ním viete predstaviť aj vzťah, nie je najšťastnejšia postupnosť.

09.08.2013 12:00
sex Foto:
Ilustračné foto.
debata

„Nikdy som nechcela sex na jednu noc. Po takýchto zážitkoch skôr túžia muži, nie ženy,“ hovorí 25-ročná Magdaléna, ktorá sa ešte čerstvo spamätávala z dlhoročného rozchodu. „Všetky kamarátky mi hovorili, že mám chodiť von, zabávať sa. Jednak aby som sa z toho čo najskôr spamätala a tiež, aby som zvýšila šance stretnúť niekoho nového. Lebo z bývalého mi skutočne zašibávalo,“ povedala ďalej.

Tiež však neplánovala skončiť s novým objavom v posteli a už vôbec nie v jej byte. „Keby ma aspoň vzal k sebe a mala som dôkaz, že sme si užili obaja single ľudia, ale on prišiel ku mne bez toho, aby som ja vedela, čo je on zač, či nemá doma nejakú ženu, dieťa, či nie som ja nejaká "sviňa“, ktorá mu týmto „úletom“ definitívne zničí vzťah, život," uvažovala ďalej. Alkohol však zaúradoval a už bolo neskoro niečo si vyčítať.

Na druhý deň ráno zistili, že by sa chceli spoznávať ďalej a našťastie, bolo to obojstranné. „Takže ja som v tomto prípade mala veľmi veľké šťastie. Naozaj netreba zovšeobecňovať. Síce to bola vec, ktorá moju myseľ zamestnávala prvé mesiace úplne naplno, no nemohla som si pomôcť, čas sa už nedal samozrejme vrátiť späť.“

Uhrať túto situáciu snažila Magdaléna po svojom. Keďže svoj čin nemohla odčiniť, postavila sa k tomu, akoby to nebolo. „Snažila som to celé poprieť, aspoň tak, v sebe. Ďalej som hrala takú nedostupnú princeznú, akoby sme boli na úplnom začiatku.“ Jej priateľ o tom nerozprával, no správne bolo, že to vzal ako ich spoločné zlyhanie. „Mala som šťastie, lebo on to vzal aj na seba, že to bola naša spoločná chyba,“ skonštatovala.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťah #sex na jednu noc

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...