Lev s levicou vo vzťahu? Obaja budú chcieť panovať

Ako to asi môže dopadnúť medzi dvoma panovačnými ľuďmi, ktorí sa rozhodli, že chcú vyskúšať, aké je to mať vzťah?

06.08.2013 13:00
vzťah, dominantná žena Foto:
Levica určite nebude môcť partnera leva vo vzťahu takto ovládať.
debata (1)

Aká bude ona?

Predovšetkým, od ženy v znamení leva nemôže muž očakávať, že bude dobrá gazdinka. To si ju asi s niekým pomýlil a ak to myslí vážne, láska to bude veľmi kratučká. Ona sa potrebuje rozvíjať, vzdelávať – veď na prvom mieste má kariéru. Hneď potom slobodu, ktorá jej umožní robiť to, po čom jej srdce piští. Na čo si lev bude musieť zvyknúť, je aj jej boj s mužmi. Chce s nimi súperiť a nebojí sa ich. Žena v znamení leva sa málokedy zaujíma o to, čo si o nej druhí myslia. Ona si je svojej sily vedomá.

Aký bude on?

Levovi bude vo vzťahu vyhovovať to, že ho žena v znamení leva rýchlo pochopí. Podobné pohnútky ako on má totiž aj ona. Sú si podobní! On je silný, cieľavedomý a má, čo si zaumieni. Ktorej žene (aj keby nebola lev), by to neimponovalo? A nemusela by byť ani v znamení leva! Na čo si levica bude musieť dať pozor, je jeho mužskosť. Tú by sa nemala pokúšať zraňovať, to neznesie!

Problémy

Nastanú vo chvíli, keď lev zistí, že jeho polovička zarába viac ako on. Ako si to vôbec mohla dovoliť? A to vôbec nepreháňame! Astrológovia by určite levici v takomto prípade odporučili, aby to pred ním tajila, kým sa dá, inak riskuje veľa. Ak ju lev nepredbehne – a to je ochotný nájsť si preto aj novú prácu, je možné, že ho na levicu, ktorú práve dobýja, prejde celkom chuť. Áno, až tak.

Levici dá zabrať

Lev dá levici vo vzťahu zabrať. Augustové znamenie je náročné v tom, že nedovolí, aby ho nejaká žena ovládala. A levica sa o to bude snažiť, pretože ona to potrebuje k životu ako vzduch. On chce byť víťazom, nech by sa dialo čokoľvek.

Sú verní

Levi sú vo všeobecnosti verné znamenia, zvlášť, ak sa takto stretnú spolu vo vzťahu. Na to, prečo to tak je, existuje veľmi jednoduchá odpoveď. V levici totiž lev vidí svoju „kráľovnú“ a nedokázal by ju podviesť s niekým, kto je „menej“. A ona je najviac, lebo ona je kráľovná. Tak akú by mohol mať motiváciu? Iné by to bolo v prípade, že by lev stretol ďalšiu levicu. To by však už bol celkom iný príbeh…

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #znamenie lev

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...