Mobil alebo sex? Vyše polovica žien by obetovala fyzickú lásku!

Éra mobilných telefónov, smartfónov či iPadov zasiahla celú planétu. Aj nežnejšiu polovičku ľudstva. Dokonca natoľko, že keby si ženy mali vybrať medzi sexom alebo smartfónom, väčšina by volila vzdať sa toho prvého.

30.05.2013 10:00
mobil, žena, rande, krása Foto:
Mobil je tiež obľúbený prostriedok na rozchody, keď viac ako 50 percent žien sa priznalo k tomu, že by sa s partnerom rozišli prostredníctvom telefonického rozhovoru.
debata

Nedávny prieskum spoločnosti AVG Technologies, ktorý sa konal v USA, ukazuje, že až 57 percent Američaniek by sa radšej vzdalo sexu než by mali byť jeden týždeň bez svojho smartfónu. Veľmi podobne dopadli aj Francúzky.

Menej ako polovica žien by uprednostnila telefón s internetom a diárom pred fyzickým zblížením v horkokrvnej Brazílii. Hoci je toto číslo pod polovicou, aj výsledok 44 percent je pomerne vysoký na to, akú povesť vášnivých mileniek a milencov majú obyvatelia krajín Južnej Ameriky.

Na prieskume sa zúčastnilo 4000 žien z piatich krajín sveta. Okrem iného tiež prieskum potvrdil, že veľké množstvo žien trávi čas na svojom smartfóne na sociálnych sieťach ako je Facebook, Twitter alebo na Instagrame. Až 61 percent Brazílčaniek sa priznalo k tomu, že si informácie o partneroch zisťujú prostredníctvom mobilov na sociálnych sieťach a údaje, ktoré našli na webe, vraj môžu ovplyvniť ich vzťah k danému partnerovi.

Mobil je tiež obľúbený prostriedok na rozchody, keď viac ako 50 percent žien sa priznalo k tomu, že by sa s partnerom rozišli prostredníctvom telefonického rozhovoru. Štvrtine žien by na „zbohom“ stačila aj esemeska.

debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....