Čo u vás prevažuje? Sex alebo priateľstvo?

Hovorí sa, že ani žena nemôže mať všetko. Ak vzťah, vždy v ňom niečo chýba. Možno je lepšie priateľstvo a sex pokrivkáva... Ako ste na tom vy?

29.05.2013 14:30
dobrý sex, spokojnosť pri sexe, sex Foto:
Ilustračné foto.
debata

Petra (25): S bývalým priateľom sme mali oficiálne zadefinované, že máme vzťah. Ale neviem, či to nespravil len kvôli tomu, že v tom období potreboval skôr sex. Rozišli sme sa aj preto veľmi zle. Ak by som to teda mala zhodnotiť, v bývalom vzťahu som mala skôr sex ako priateľstvo, a vždy, keď to takto je, odchádzam zo vzťahu. Myslím si, že sex pre ženu nie je taký dôležitý. Ja by som prijala radšej kamaráta a menej sexu (smiech).

Miška (26): Hovorí sa to, ale ja mám v momentálnom vzťahu všetko. Nič mi nechýba. Môj priateľ nie je posadnutý sexom, ako bol napríklad ten bývalý, máme ho toľko, koľko potrebuje. Páči sa mi na ňom predovšetkým to, že je, ako sa vraví, „za každú srandu“. Veľa spolu cestujeme, bicyklujeme sa, všade spolu chodíme. A to je pre ženu vždy dôležitejšie, myslím, že pre každú.

Kristína (26): My sme začali náš vzťah v posteli, a keby som sa držala tých všelijakých článkov, tak by sme sa už na druhý deň nepoznali. On však už odo mňa neodišiel (smiech). Sme spolu už šesť rokov a klape nám to. Hoci, môžem potvrdiť, že dlhoročný vzťah je už skôr o priateľstve. Ak by sme nimi neboli, sex by to neudržal. Nemôžem sa sťažovať na nič, ani na sex.

debata chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...