Keď ja ho tak chcem... nevadí, že je ženatý

Žijete si spokojný život v manželskom chomúte, a ani len netušíte, že možno i okolo toho vášho sa točí lovkyňa mužských "skalpov".

02.07.2009 08:00
Príbeh: Jeho manželka a milenka na spoločnej... Foto:
Keď ja ho tak chcem... nevadí, že je ženatý
debata

Nedávno sme sedeli s kamoškou Olíviou na terase kaviarne v centre mesta, keď ma z ničoho nič ona štuchla do ruky. „Rýchlo pozri na tú čo ide okolo nás“ vravela a z očí jej takmer šľahali plamene.

Milenka môjho „zákonitého“
Nechápavo som sa na ňu zadívala a hneď mi to došlo. Tie dve (moja kamoška i neznáma okoloidúca) vyzerali ako dvojčatá. S jedným rozdielom, a tým bol vek. Tá žena totiž vyzerala ako novšia verzia mojej kamošky. „Poznáš ju?“ spýtala som sa. „Bohužiaľ áno. Je to milenka môjho muža. Rozvádzame sa.“ odpovedala ona. Takmer mi zabehlo. Čože? vyletelo zo mňa. Nasledoval monológ mojej kamošky, kde som sa dozvedela, že „tá potvora“ (áno, to bolo jedno z tých slušnejších oslovení, ktoré Olívia použila na jej adresu) si ho nabalila v práci. Stretli sa, keď tam on minulý rok nastúpil na miesto vedúceho oddelenia. Počula, že po ňom šla od začiatku. A on neodolal. „No povedz, čo mu doma chýbalo?!, položila si rečnícku otázku. A ja som uvažovala, či "predýcha“, ak jej poviem pravdu…

Určite ešte za niečo stojím…
Chlap je tvor ješitný. Má rád, ak mu niekto pohladí jeho ego. A kto to lepšie dokáže, ako pekná dlhonohá „dvadsaťpäťka“, ktorá sa o neho zaujíma, smeje sa jeho vtipom či sa ho naoko nenápadne dotýka? Tam Olívia (a bohužiaľ, ani žiadna iná „zákonitá“) nemá jednoducho šancu. Sú muži, ktorí nemajú problém „zbaliť“ novú „čajočku“. No našťastie, tých nie je až tak veľa. Tí druhí sa možno na ňu pozrú, ale žiadny bližší vzťah si nezačínajú. Avšak len dovtedy, kým po niektorom z nich „nevyštartuje“ ona. Väčšina z nich jej podľahne. Podľa hesla: „Veď ešte nie som "do starého“ železa, keď po mne ide taká kočka". Verte, lepší balzam na svoje ego nezoženie nikde.

Text: Katarína Mikuškovičová pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...