Sedem sexuálnych hračiek, ktoré vám osviežia posteľový život

Mnoho žien má už pri slove sexuálna hračka zábrany. Pokiaľ patríte k tejto skupine, uvedomte si jedno - neviete o čo prichádzate.

14.10.2009 17:30
Sedem sexuálnych hračiek, ktoré vám osviežia... Foto:
Sedem sexuálnych hračiek, ktoré vám osviežia posteľový život
debata

Zabudnite teda na predsudky a skúste sa na svoj milostný život pozrieť „hravo“. Oceníte to sama, ale určite sa pridá aj váš partner. Sexuálne pomôcky (a rozhodne nemyslíme len tradičný vibrátor) si totiž môžete užívať spoločne. Stačí len trošku odvahy a niektoré z našich nižšie uvedených nemých spoločníkov v spálni:

1. Vankúš
Kto povedal, že na ňom musíte len sladko zaspávať po večeroch? Dobre umiestnený vankúš pomôže objaviť nové milostné polohy alebo vytvoriť uhly, ktoré doposiaľ vaša vagína pri vniknutí penisu nepoznala. Len pár jednoduchých tipov: pri klasickej misionárskej polohe si ho strčte pod zadok. Pri polohe zboku môžete vankúš zovrieť nohami. A nie je vylúčené ani to, že váš orgazmus bude príjemný, ak si urobíte pohodlie  položíte si ho pod hlavu.

2. Lubrikačný gél
Mnoho žien si myslí, že po ňom treba siahnuť len v prípade, ak sa dostane na rad análny sex. Lenže, lubrikačný gél je vhodným zvlhčujúcim prostriedkom a ocení ho aj vaša vagína. Najmä, pokiaľ túžite po dlhom a nežnom milovaní, môže vám pomôcť v momentoch, keď vám chýba prirodzená vlhkosť. Podobné situácie nastávajú najmä pri dlhotrvajúcich sexuálnych zážitkoch. Gély si vyberajte podľa zloženia. Tie, ktoré sú založené na báze vody, sú vhodnejšie pre ženy so sklonom k alergiám. Gély na silikónovej báze majú dlhšiu trvácnosť a silnejší účinok. V súčasnosti sa na trhu už objavili aj výrobky 2 v 1, keď sa lubrikačný gél dá použiť zároveň ako masážna emulzia. Choďte do toho!

3. Hračičky na zábavu
Pierko na šteklenie, šľahačka, polstrované želiezka, ale dokonca aj kožený bičík. Fantázii sa medze nekladú. Navštívte s partnerom sex-šop a vyberte si to, čo zaujme vás oboch a čo si dokážete predstaviť pri milovaní.

4. CD, ktoré vás rozpáli
Aj na pohľad obyčajné cédečko môže byť prostriedkom k tomu, aby ste si milovanie a romantické chvíle s partnerom užili. Nájdite také, ktoré vás dokáže uvoľniť a naladiť do príjemného stavu. Pokiaľ sa chcete vyhnúť počas milovania tomu, že sa odrazu „nežný podmaz“ skončí, použite napríklad výberovku plnú vašich obľúbených senzuálnych hitov, ešte lepšie je využiť prehrávač striedajúci dve alebo tri CD.

5. Sexi bielizeň
„Tak ako vás tenisky na nohách naladia na beh, dokáže zvodná bielizeň vyvolať pocity sebavedomia, rozkoše a chuti. Budete sa cítiť viac sexi, budete myslieť sexi,“ tvrdí Dorian Solot, sexuálny inštruktor. Nemusí pri tom vôbec ísť o saténovú košieľku alebo čipkovanú kreáciu na tenučkých šnúrkach. Pokiaľ sa cítite sexi v pohodlných trenkových bavlnených nohavičkách, oblečte si ich. Dôležitý je vnútorný pocit, nie prvoplánový efekt.

6. Erotika na sto spôsobov
Všetko, čo vo vás nejakým spôsobom vyvoláva vzrušenie alebo náladu na milovanie, môžete nazvať erotikou a použiť ako stimul vášho sexuálneho života. Reč je o dobrom erotickom filme alebo časopise. Pokojne však môžete siahnuť aj po knihe z červenej knižnice, väčšina jej titulov poskytuje farbisté opisy telesných rozkoší a dokonca aj nedávna štúdia tvrdí, že ženy, ktoré čítajú romány z červenej knižnice majú bohatší sexuálny život.

7. Vibrátor
A na záver teda spomenutý vibrátor. Môžete ho použiť sama, ale rovnako vám pri tom môže asistovať aj váš partner. Vďaka vibrátoru objavíte možno polohy a miesta, ktorých dotýkanie a stimulovanie vás mimoriadne vzrušuju. Zužitkovať to môžete pri spoločných sexuálnych hrách. Pokiaľ patríte k začiatočníčkam, vyskúšajte diskrétny vibrátor na veľkosť dlane. Pokiaľ patríte k odvážnym dámam, vašim experimentom sa medze nekladú.

Text: lp, pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...