Prvá dovolenka? Hlavne sa nebojte!

Na prvej dovolenke sa to ukáže! Nie všetko, ale aspoň niečo. Každopádne aspoň rozrieši, či má význam ostať spolu.

28.11.2012 17:13
dovolenka, leto, cestovanie, láska, pár, dvojica Foto:
Prvá dovolenka? Hlavne sa nebojte!
debata

Strach pred dovolenkou
Je prirodzený. Pretože kým doteraz ste spolu napríklad len randili, povedzme, že ste chodili často do kina a na kávičky, teraz budete musieť spolu vydržať dlhšie. Navyše, na takej viacdennej dovolenke sa môže stať, že sa už nedokážete pretvarovať natoľko, ako ste si zaumienili, pretože zrazu budete prežívať svoju spoločnú reality šou.

Robte, čo chcete
Najnižšiu šancu pokaziť dovolenku máte, keď budete robiť, čo vás baví. Dovolenkujete predsa rada. Čo na takej dovolenke robíte najradšej? Doprajete si dobré jedlo, wellnes, dlhé vychádzky alebo dokonca niečo dobrodružnejšie? Spoločná vaňa, vínko vo dvojici – využite všetko, čo sa vám ponúka… Obľúbené činnosti zaručia, že budete mať po celý čas úsmev na perách. Čo viac si môže zamilovaný muž priať?

Osloboďte sa
Ak zistíte, že váš partner je typ človeka, ktorý rád vyspáva, kým vy ste naopak ranné vtáča, nedajte sa odradiť. To ešte predsa nemôže byť problém a vy si nepokazte dovolenku. Namiesto toho si choďte napríklad zabehať k moru, nakúpiť, alebo si uvarte kávičku a sadnite si s ňou na balkón. Jeho môže len potešiť, že má také samostatné dievča.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

 
debata chyba

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...