Rebel Wilson je mamou, dieťa jej vynosili. Viete, ktoré celebrity využili náhradné matky?

Austrálska herečka a hviezda mnohých komédií Rebel Wilson sa podelila o šťastnú novinku. Stala sa mamou.

09.11.2022 00:00
Rebel Wilson Foto: ,
Herečka Rebel Wilson na akcii Academy Museum Gala v Los Angeles.
debata (1)

Plavovláska, ktorú diváci dobre poznajú z hudobných komédií Ladíme či filmu Hustle, sa pochválila na sociálnej sieti príchodom nového člena do jej domácnosti. Stala sa mamou dcérky, ktorá dostala meno Royce Lillian.

„S veľkou hrdosťou oznamujem narodenie môjho prvého dieťaťa, Royce Lillian, ktorá sa narodila minulý týždeň prostredníctvom náhradnej matky. Ani neviem opísať lásku, ktorú k nej cítim, je to nádherný zázrak,“ napísala 42-ročná Wilson na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Som naveky vďačná každému, kto sa na tom podieľal (viete, kto ste), vznikali to roky… no predovšetkým by som sa chcela poďakovať mojej úžasnej náhradnej mame, ktorá ju vynosila a porodila s takou gráciou a starostlivosťou. Ďakujem, že ste mi pomohli založiť si vlastnú rodinu, je to úžasný dar,“ doplnila tiež na Instagrame herečka, ktorá už v minulosti hovorila otvorene o problémoch počať dieťa.

Rebel Wilson Čítajte viac Zamilovaná Wilson si s partnerkou užívala turecký luxus! V Istanbule sa zatýkalo na dúhovom pochode

Jej odkaz je zároveň aj odkazom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s počatím a Wilson uviedla, že sa snaží ukázať nádej, ktorá v tomto prípade existuje. Práve vďaka náhradným matkám.

zväčšiť Herečka Rebel Wilson (vpravo) a jej partnerka... Foto: Profimedia
Rebel Wilson (vpravo) a jej partnerka Ramona Agruma Herečka Rebel Wilson (vpravo) a jej partnerka Ramona Agruma oblečené ako dvojičky z hororu Žiarenie od Stanleyho Kubricka.

Wilson len pred niekoľkými mesiacmi informovala médiá o tom, že sa zamilovala do ženy. Jej partnerkou, ktorá sa bude pravdepodobne tiež starať o dievčatko, sa stala dizajnérka Ramona Agruma. Dvojica, ktorá svoj vzťah zverejnila v prvej polovici roka, sa stihla už aj zasnúbiť. Nedávno sa obe partnerky objavili na jednom z halloweenskych večierkov. Spoločne zdieľali aj momenty z dávnych

Herečka Rebel Wilson pritom nie je jedinou celebritou, ktorá využila náhradnú matku na vynosenie dieťaťa z vlastných vajíčok (či prípadne spermií). Ktoré slávne ženy a muži tak urobili? Pozrite sa v galérii.

Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru...
Televízna a internetová celebrita Kim...
+9Herečka Rebel Wilson na akcii Academy Museum...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dieťa #Instagram #náhradná matka #Rebel Wilson

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...