OBRAZOM: Deti z kráľovskej rodiny? Ako každé iné! Nudia sa, smejú, skáču po rodičoch aj kujú pikle...

Nielen kráľovná Alžbeta II. bola počas uplynulých dní hviezdou a stredobodom pozornosti Británie a celého sveta. V hľadáčikoch objektívov sa ocitla aj jej početná rodina. Nedeľa patrila najmä tým najmenším deťom.

06.06.2022 07:13
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Tu sa rozdávajú sladkosti - princ Louis so sestrou - princeznou Charlotte (v prvom rade) sa delia o cukríky so Savannah Phillipsovou, ktorá je vnučkou princeznej Anne a pravnučkou kráľovnej Alžbety II.
debata (1)

Kráľovnine pravnúčatá, deti niekoľkých jej vnúčat, sa objavili v záverečný deň osláv platinového jubilea pri sledovaní bohatého programu a slávnostného sprievodu na počesť kráľovnej. A boli to najmä deti, ktorých momentky či krátke zábery v televízii hovorili úplne jasnou rečou. Možno majú titul alebo bohatý rodokmeň, ale keď na to príde, sú ako všetky iné deti sveta.

Mike Tindall musel pri sledovaní programu...
Princ George počas nedeľňajších osláv...
+13Princ Louis objíma svoju mamu Kate, vojvodkyňu...

Každý rodič dobre vie, že udržať pozornosť malého predškoláka nie je celkom jednoduchá vec. A platí to aj vtedy, keď sa v sprievode objavujú slávne mená hercov a spevákov, alebo keď spieva kráľovnej Ed Sheeran. Princ Louis, najmladší z troch detí princa Williama a vojvodkyne Kate, si uchmatol časť pozornosti už pred pár dňami. Jeho grimasy a výrazy tváre zabávali celú Britániu. Nedeľňajšie momenty pred kamerami boli ich pokračovaním a hoci roztomilý princ bodoval aj tentoraz, nezostal sám.

zväčšiť Tento moment si asi zachytiť na kamerách... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
deti, kráľovská rodina, princ Louis Tento moment si asi zachytiť na kamerách nepriala. Vojvodkyňa Kate, sa snaží dohovoriť synovi - princovi Louisovi, ktorý pred ňou strúhal aj takéto gesto.

Momentky zachytávajú aj Miu Tindallovú či Savannah Philippsovú, ďalšie pravnučky britskej kráľovnej, ako si v rámci nudnejších momentov popoludnia vymýšľajú zábavky na skrátenie času. Mia Tindall sa vrhala na svojho otca Mika Tindalla. Savannah Phillips, ktorá je vnučkou princeznej Anne, zase strúhala úsmevy a potom sa vrhla na cukríky, ktoré sa ocitli v rukách princa Georga a princeznej Charlotte.

CORRECTION Britain Platinum Jubilee Čítajte viac OBRAZOM: Princ Louis hviezdou 'balkónového' vystúpenia! Takto prežívali veľký okamih tí najmenší z kráľovskej rodiny

Dve staršie ratolesti princa Williama a jeho manželky Kate majú v rodine dôležitejšie postavenie aj v rámci následníctva na trón, čo sa, samozrejme, odrazilo v ich serióznejšom správaní. Ani oni sa však nevyhli momentom, keď ich objektívy zachytili vo veselom, znudenom alebo skúmavom výraze toho, čo sa odohráva pred ich zrakmi pred Buckinghamským palácom. Viac si už pozrite v našej galérii.

Video
VIDEO: Alžbeta II. prekvapila národ, ukázala sa v záverečný deň osláv.

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #nuda #radosť #kráľovná Alžbeta II. #princezná Charlotte #princ Louis #Mia Tindall

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...