Dieťa v znamení vodnára: Najcitlivejšie zo zverokruhu

Hovorí sa, že deti sú naši najlepší učitelia, spomedzi všetkých zo zverokruhu akoby mal práve malý vodnár najväčší vplyv na dospelých.

07.02.2020 15:00
vodnár Foto:
Dieťa v znamení vodnára.
debata

Bystré a intelektuálne

Upozorňujú na to aj astrológovia. Častokrát sa učiteľ zastaví, aby sa nad sebou zamyslel, rodičia malého vodnára sa nestihnú nadýchnuť a niečo povedať. Malý vodnár dáva veľa príležitostí na to, aby dospelí rozmýšľali nad svojím konaním, postupom, nad svojimi krokmi, úvahami a nad zmyslom života. Dieťa narodené v znamení vodnára je bystré a odmalička intelektuálne.

Rád číta a diskutuje

Zapichnúť nos do zaujímavej knižky, najlepšie do encyklopédie, sadnúť si niekam do kúta, kde ho nebude nikto vyrušovať a rodičia môžu na pár hodín zabudnúť, že ho vôbec majú. To je jeho svet. Lenže malý vodnár potom ešte radšej diskutuje – o tom, čo sa naučil, čo si prečítal. Ostane mu to aj v dospelosti, toto znamenie prijíma aj ostatné názory, nestojí si tvrdohlavo za svojím, ako povedzme malý baran.

Najcitlivejšie zo zverokruhu

S baranom však má toho viac spoločného, hoci je ohnivý a vodnár je patrí k znameniam vzdušným. Obaja majú radi spravodlivosť a keď sú ako deti na čele partie, sú taktiež čestné. Patria k najcitlivejším deťom zverokruhu, ktoré veľa plačú, zle znášajú zvýšený hlas, nespravodlivosť, krivdu a rôzne tresty, hoci s autoritou problém nemajú – teda za predpokladu, že je spravodlivá.

V prírode a v pohybe

Podobne ako ohnivé znamenia, aj vzdušný vodnár má rád slobodu, nerád sa viaže, patrí do nejakej partie, neskôr bude prejavovať aj odpor k záväzkom typu manželstvo. Ale na rozdiel takého strelca, hoci rád „lieta“, rád sa tiež vracia domov. Čo sa týka jeho záľub v detstve, okrem vzdelávania a čítania knižiek toto dieťa rado trávi čas v prírode a rado športuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #znamenie vodnár #intuícia #intelekt

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...